Hur man besluta om att bygga en get Shelter

Hur man besluta om att bygga en get Shelter


Om du håller getter, antingen som mjölkdjur eller som husdjur, kan du vara på staketet om huruvida eller inte att bygga dem en speciell skydd. Getter kan överleva i naturen, och du kan välja att hålla dem bundna av dörrar; du kan också diskutera stall dem med andra djur. Att bygga ett syfte specifik skydd för dina getter är tidsödande och tar upp plats i din trädgård eller betesmark, men det gör hålla getter säkra från rovdjur och väder.

Instruktioner

1 Tänk på klimatet i ditt område. Getter är benägna att lunginflammation om de blir blöta, så om du bor i en regnig område och du inte har en tät skogsdunge träd på din mark där getterna kan skydd, du kanske vill bygga ett skydd för att hålla dem torra och friska .

2 Följ dina getter med dina andra djur. Getter får i allmänhet bra överens med får, hästar, åsnor och kor, så kan du överväga bostäder dina getter med dina andra djur. Om du inte hålla några djur men getter, eller om dina getter inte delar territorium lugnt, är detta inte ett alternativ.

3 Mät utrymme du har tillgängligt för en get skydd. Varje get bör ha minst 6,5 kvadratfot utrymme inuti skydd. Om du inte kan bygga ett skydd tillräckligt stor på grund av låg ditt land, välj en annan inhysningssystem för dina getter.

4 Forskning lagarna i ditt område. Vissa platser har krav om bostads getter. Om ditt område har en sådan lag, besluta om att bygga en get skydd i enlighet därmed.