Hur man gör Abba kostymer

Hur man gör Abba kostymer


Abba var en musik super som nådde sin höjdpunkt på 1970-talet och har sedan dess haft flera väckelser. Abbas hitlåtar som "Dancing Queen" och "vinnaren tar allt" spelas på diskotek och sovrum hela världen. Om du och några 70s-älskande vänner behöver en kostym, kan du inte välja en bättre. Att klä sig som hela gruppen behöver du två män och två kvinnor att delta, men du kan ändra utseendet för en mindre grupp. Med vissa välgörenhet butik fynd och billiga hantverk leveranser, kan du skapa en frigång kostym du kommer att älska att bära.

Instruktioner

1 Köp extra stora T-shirts för att använda som klänningar eller större än skjortor. Du behöver en för varje person. De bör vara vita och fläckfritt.

2 Skär tre-tums slitsar upp vänster och höger sida av skjortor, som startar vid nederkant.

3 Lägg skjortan på en plan yta. Använd en penna för att rita en design på skjortan. Utformningen ska visa vågiga linjer som sveper från vänster axel till midjan och från midjan till vänster höft. Göra ledningarna 5 cm till 8 cm bred.

4 Lim kungsblå fransar på nederkant och ärm fållar av skjortan.

5 Placera en stor bit kartong innanför skjortan att separera fram och bak. Detta kommer att hålla din färg från att sippra igenom.

6 Färg i ledningarna du drog med pennan med hjälp av färgmarkeringar. Variera färger så att du har en psykedelisk utseende.

7 Täck dina stövlar med vit tejp om du inte kan hitta vita stövlar.

8 Linda övre kanter stövlar med blå tejp för en snygg klippning.

9 Lägg lugg till botten ben vita byxor ungefär fyra inches från botten. Layer utkant, placera ett andra skikt av fransar över den första för en shaggier utseende.

10 Sätt skjorta / klänningen på. Använd blå tejp för att göra ett bälte runt midjan.