Zebra Print hantverk för tonåringar

Zebra Print hantverk för tonåringar


Zebra tryck är en mångsidig djurtryck. Detta tryck kan paras med neutrala toner för en mer autentisk look eller parade med ljusa färger för en iögonfallande dekoration. Zebra tryck kommer i svart och vitt, men finns även i rosa och svart, grönt och svart eller orange och svart. Hjälp din tonåring använder zebra tryck för att skapa gåvor eller ens rumdekor för huset.

Skum Anslagstavlor

En anslagstavla är en plats för din tonåring att hålla påminnelser eller ens fotografier av familj och vänner. Köp en kork anslagstavlan från ditt lokala kontor leverans butik. Stretch zebra-print tyg över kork styrelse. Vik tyget över baksidan av anslagstavlan och använda tyg lim eller en häftpistol för att hålla den på plats. Använd färgglada band för att skapa en krok på baksidan mitten av brädet.

lampskärmar

Om din tonåring förändras upp sitt sovrum i zebra tryck, ändra ut sina lampskärmar utan att köpa nya. Wrap zebra-print tyg från hantverk butik och runt lampskärm för att mäta längd och bredd. Klipp ut tyget till längden på lampskärmen. Vidhäfta tyget till lampskärm genom att sträcka tyget över ytan och som använder tyg lim längs kanterna för att hålla den på plats. Använd dekorativa knappar, band eller silke blommor för att täcka upp sömmarna på baksidan av lampskärmen.

vägg~~POS=TRUNC Letters

Oavsett om din tonåring söker bokstäver för dörren eller på en sovrumsvägg, integrera zebra tryck i bokstäver för en funky sovrum dekorobjekt. Köp färdigskurna brev från din lokala hantverk butik med bara det första inledande eller alla bokstäverna i namnet. Med svart och vitt hantverk färg, täcker brevet i en stor zebratryckmönster. Limma färgstarka band på baksidan av bokstäverna för att hänga dem på väggen eller dörr. Ett alternativ till att måla brevet med en zebra tryck är att täcka det med zebra-print tyg eller papper.

Fotoramar

Ge zebra-print tavelramar som gåvor eller använda dem i ditt eget hem som dekorationer. Köp en trä eller oavslutade bildram. Kontur runt ramen på zebra tryck tyg och klipp ut. Sträck tyget över träramen och följa den i ryggen med hjälp av tyg lim eller en limpistol. Låt ramen torka över natten innan du placerar ett fotografi i den.