Effekterna av människor på den östra Chipmunk

Effekterna av människor på den östra Chipmunk


Bor i tempererade lövskogar, har östra jordekorre en räckvidd på upp till en halv ett tunnland av sin starkt försvarade underjordiska håla. Dessa små däggdjur sprider frön och begrava mat, som sprider lundväxter och skapar ny tillväxt. Den östra jordekorre passar in i livsmedelskedjan som byte av däggdjur och rovfåglar. Människan direkt och indirekt påverka den naturliga balansen i östra jordekorre.

omlokalisering

Östra gänget inte avvika långt från öppningen av deras håla, men öppningen kan vara nära hus och andra byggnader. Den östra jordekorre utforskar blomsterrabatter, trädgårdar och även mänskliga hem på jakt efter blommor, frukter och frön. Således många människor anser dem skadedjur. I stater där den östra jordekorre inte är skyddad, kan husägare döda eller fånga dem. Flytt av gänget, men förändrar deras naturliga områden, pressar problemet på en annan husägare och kan sprida sjukdomar till tidigare friska gänget.

förlust av livsmiljöer

Tempererade lövskogar, östra gänget "normal livsmiljö, fortsätter att krympa som människor dra nytta av mark och resurser. De näringsrika jordar ger några av de bästa jordbruksmark, och behovet av mer mark växer industri gårdar decimera deras jord och den mänskliga befolkningen fortsätter att klättra. Utveckling stör östra jordekorre territorium och leder till mer direkt mänsklig interaktion. Loggning och andra konstgjorda avverkningsmetoder även minska tillgänglig livsmiljö.

habitat Fragmentering

Förlust av livsmiljöer har indirekta effekter på andra östliga gänget genom fragmentering av livsmiljöer. Även östra jordekorre inte resa långa sträckor, gör fragmentering av livsmiljöer det svårare att hitta tillräckligt med mat för vintermånaderna och kan påverka mate val. Om en befolkning blir allvarligt isolerat, minskar den genetiska mångfalden och befolkningen blir mindre benägna att anpassa sig till stora evolutionära tryck. Östra gänget i kraftigt fragmenterade områden måste korsa skogskorridorer, vägar och rensas mark, vilket gör dem mer sårbara för rovdjur.

Den globala klimatförändringen

Som den mänskliga befolkningen fortsätter att växa och industrialisera, koldioxid och andra växthusgaser förändrar klimatet runt om i världen. För östra jordekorre livsmiljö, experter tror den globala klimatförändringen kommer att förändra regn och minska snö. Eftersom vädret blir varmare, kan den östra jordekorre vakna upp från sin falska viloläge oftare. Mer tid vaken stammar matresurser, och om jordekorre inte lagra tillräckligt med mat i höst, det kommer att svälta innan våren kan bära mer mat. Minskad nederbörd förändrar också gånger maten är tillgänglig.