Aiwa CDC Z127 högtalarkablar Färger

Aiwa CDC Z127 högtalarkablar Färger


Grundades i början av 1950-talet, har Aiwa byggt upp ett rykte för kvalitet ljudprodukter och branschledande innovationer. Företaget gjorde sig ett namn med lanseringen av den första japanska kassettdäck, TP-707, och har fokuserat på konsumentljudprodukter som sträcker sig från hem- och bilstereoanläggningar till Mikro inspelare.

CDC Z127 Egenskaper

CDC Z127 har 45 watt som härrör från fyra högtalare. Ljudkällor inkluderar en integrerad CD-spelare, radio och frontpanelen, samt 1/8-tums ljudingång för hjälp eller MP3-ljud. En justerbar digital dimmer styr kontroll och framsidan belysning. Preamp utgångar finns som RCA-kontakter på baksidan för subwoofer-anslutningar. Den installerade storlek är 7 1/4 inches bred, 2 1/8 inches hög och 6 1/8 inches djupt.

Högtalare kabelstam

AIWA ansluts till bilens högtalarsystem via en Sony-stil multi-pin kabelnät. Denna sele omfattar alla högtalaranslutningar, enhet huvudströmmen, enhet konstant effekt (används för att hålla enhetens tid och radio förinställningar rätt när bilen är avstängd) och integrerad dimmer kontroller (när tillgängliga från bilens digital dator). Anslutning av Aiwa s kabelnät med bilens anpassade kabelnät slutför alla nödvändiga elektriska anslutningar.

Högtalare Färgkoder

Varje högtalare kräver två anslutningar: en för högtalaren pluspol och en för högtalaren minuspol. En fyra-högtalarsystem kräver åtta separata anslutningar som är färgkodade för identifiering. Den främre högra högtalaren positiva tråd är mörkgrå, och dess negativa tråd är mörkgrå med en svart rand. Den främre vänstra högtalaren positiva tråd är vit och dess negativa tråd är vit med en svart rand. Den högra bakre högtalaren positiva tråd är lila, och dess negativa tråd är lila med en svart rand. Den vänstra bakre positiva tråd är grön, och dess negativa tråd är grön med en svart rand.

installations~~POS=TRUNC

Några speciella verktyg behövs för en ren installation. DIN avlägsnande verktyg bidra till att avlägsna och fysiska installationen av enheter såsom CDC-Z127. Avisoleringstänger och Clippers krävs för de elektriska ledningarna, utöver krymphylsa och pressverktygs handverktyg för att slutföra anslutningarna. Flathead skruvmejslar används för att böja installationskonsolflikarna på plats, medan Phillips head skruvmejslar används för att avlägsna bilens inre paneler för att få tillgång till radio plats.