Hängande Doll Hållare Förvaring

Hängande Doll Hållare Förvaring


Tydliga hängande skoväskor används ofta för docka lagring. De är stora rymd sparare och är lätt för barn att använda, men de dockkläder få skrynkliga när de knuffade in i fickorna. Gör en docka hållare för din dotters mode dockor som håller dem säkert runt midjan med ett gummiband. Banden nära med ett lättanvänt hook-and-loop tejp hållare, så att dockorna kjolar hänger rakt och rynkor gratis. En liknande hållare med band band och trim skulle vara en härlig sätt att visa en docka samling.

Instruktioner

1 Skär en 16- med 36-tums rektangel av prequilted tyg. Runda hörnen av rektangeln.

2 Vik den ena sidan av kantbandet och fästa det runt rektangeln på fel sida med råa kanter och med. Sy kantbandet på tyget, sy i vecket av vecket. Vik den sista halv tum av bandet att göra en färdig kant.

3 Vik tejpen över kanten på tyget och sy ner det sammanhäftande nära den vikkanten. Detta är baksidan av din docka hållare.

4 Klipp 12 4-tums bitar av elastiskt och 12 halv-tums bitar av krok-och-loop tejp. Sy kroken halv av bandet till en ände av den elastiska och slingan halv till den andra änden, på den motsatta sidan av det elastiska. Dessa är de elastiska band som kommer att hålla dina dockor.

5 Sy första elastiska band till hållaren 5 inches ovanför den nedre kanten, med mitten av bandet 2 inches från kanten. Bandet bör köra horisontellt och bör sys vertikalt ner i mitten, så att 2 inches av elastiska finns på varje sida.

6 Sy tre mer elastiska band på denna rad. Centra banden bör vara 4 inches isär. Gör en rad av band 10 inches ovanför denna rad och tredje raden av band 10 inches ovanför det.

7 Vik toppen av hållaren över en klädhängare och sy ner den. Var noga med att inte fånga något av de elastiska banden i sömmen. Häng upp hängaren. Linda elastiska band runt midjan av dina dockor och fäst dem med hook-and-loop tejp.