Hur man målar eller Airbrush Real Flames

Hur man målar eller Airbrush Real Flames


Oavsett om du vill måla eller airbrush lågor på en bil, en vägg, en T-shirt eller något material, behöver du rätt leveranser. Tillämpa bilder av flammor kan lägga kant, stil och en känsla av fara för de mest banala av personliga saker. Även om det hjälper att vara en begåvad bildkonstnär, med rätt material vem som helst kan airbrush eller måla lågor.

Instruktioner

1 Bestäm vilket material du kommer att dekorera med bilder av lågor. Om du kommer att tillämpa dessa bilder till trä, betong eller duk du förmodligen vill använda akrylfärger. Om du söker bilderna vid sidan av en bil eller en T-shirt, kan airbrushing vara ett bättre alternativ.

2 Använd en penna och papper för att utforma det sätt du vill lågorna ska se ut. Titta på bilderna på Internet eller i en bok för att få en känsla för vad lågorna ska se ut. Skissa dem på en bit papper tills du vet hur du vill att de ska se ut.

3 Placera tidningar på marken eller på bordet under föremålet du målar för att skydda arbetsytan.

4 Överför ritningen från papperet till ytan som du i slutändan kommer att vara målning. Med hjälp av din penna, spåra en översikt över lågorna på ytan som du kommer att måla eller airbrushing så att du har en idé om var att applicera färgen.

5 Om airbrushing lägger airbrush med lämplig färg av färg. Börja måla lågorna noggrant och försiktigt genom att trycka på avtryckaren på airbrush pennan. Ändra färg färger som behövs. Fortsätt målning på detta sätt tills du har skapat dina bilder av lågor.

6 Om målning, squeeze rör i akvarell, gouache eller akryl målar du har valt på din palett, vilket blobbar av färg i varje färg du planerar att använda.

7 Doppa en pensel i den första färgen och börja försiktigt och skickligt tillämpa den på ytan där du vill skapa bilden av lågorna. Fortsätt att fylla i ytan, byta färger vid behov genom att skölja din pensel i vatten och torka av den med en trasa mellan färger. Måla ytan tills bilden av flammor är klar.