Hur man skräddarsy Parti Belt Buckles

Hur man skräddarsy Parti Belt Buckles


Grossist bältesspännen kan anpassas i en mängd kreativa sätt, inklusive form och design, och även med prägling och rullning LED meddelanden. Skräddarsy bältesspännen gör stora incitament anställd, student belöningar, party, personliga gåvor och reklamartiklar för evenemang och företag. Det finns olika grossist bältesspänne återförsäljare för olika behov. Vissa företag erbjuder anpassade bältesspännen baserat på ett minimum ordersumman, medan andra baserar sin lägsta på det totala orderpriset. Detta gör att små klubbar och organisationer, samt stora skolor, företag och evenemangsplanerare, för att hitta rätt grossist att på bästa sätt möta specifika behov, för belopp och pris.

Instruktioner

1 Använd en linjal för att bestämma lägsta och högsta höjd och bredd för grossist bältesspänne som du önskar att skapa. Du kanske också vill bestämma ett minimum och maximal tjocklek för den anpassade grossist bältesspännen samt.

2. Bestäm om du vill använda en vanlig grossist bältesspänne form - kvadrat, rektangel, oval - eller om du vill skapa en anpassad formad grossist bältesspänne. Grossist bältesspännen också kan beställas för namn, initialer, monogram och siffror. Välj en form eller skapa en anpassad form som fungerar för maximal höjd, bredd och tjocklek som fastställs i steg ett.

3 Välj den design som du vill tillämpad på den anpassade grossist bältesspännen. Du kan ha mönster, logotyper, bilder och text tillämpas, präglade på eller inbäddade i bälteslåset. Att skapa en logotyp eller design, skissa en bild på en bit tomt papper eller skapa en bild med digital konst programvara. Spara filen som en bitmapp eller JPEG, eller i filtypen anges av grossist bältesspänne företag som kommer att anpassa bältesspännen.

4 Lägg till ytterligare alternativ om det finns. Customisation alternativ kan variera beroende på företag och beror på kapacitet och tillgänglig teknik. Dessa skulle kunna omfatta gränser, färger, material, metaller och den bästa metoden för knäppa.

5 Skicka design idé till grossist bältesspänne företag via ett webbformulär, e-postadress eller faxnummer för anpassning specifikationer och offerter.