Hur man kan inreda med en vägg skans

Hur man kan inreda med en vägg skans


Lampetter ta ett dekorativt element liksom ljus till din vägg. Lampetter komma i olika stilar, vilket gör det möjligt att hitta en skans som fungerar med de flesta utsmyckning teman. Även om många människor använder lampetter som en sido tillbehör till sina konstverk, kan de spela en mer framträdande roll i din inredning. Använda några vanliga dekorativa element, är det möjligt att göra din vägg lampetter sticker ut för att väcka uppmärksamhet i sin egen rätt.

Instruktioner

1 Välj standout lampetter. Om du känner att du vill att dina lampetter att sticka ut i din inredning systemet, väljer lampetter som kan betecknas som konstverk i sin egen rätt. Se till att lampetter matchar utsmyckning motiv i rummet du arbetar i.

2 Skapa en samlingspunkt väggen för att göra lampetter pop. För att göra detta, välj en vägg som du vill lyfta fram. Måla väggen en vibrerande färg, som aubergine lila eller kinesiska röda, och lämna väggarna som omger den vita eller grädde. Använd denna vägg som bakgrund för dina lampetter. Dessutom, tänk på att vissa arkitektoniska funktioner som eldstäder gör naturlig samlingspunkt väggar.

3 Markera lampetter genom att hitta en stor spegel att funktionen i mitten av ditt galleri. Speglar naturligt komplement lampetter, eftersom speglar reflekterar ljuset i rummet. Leta efter en spegel som har en ram som kontrasterar väggfärg, matchar lamporna för lampetter eller har någon reflekterande kvalitet i sin egen rätt, som en silver ram. Häng spegeln i mitten av skärmen.

4 Häng dina lampetter på vardera sidan om spegeln. Det ska bara finnas ett utrymme om bredden på handen mellan spegeln och lampetter. De lampetter bör återspegla i spegeln. Fördubbla effekten av detta genom att hänga två lampetter på varje sida, sida-vid-sida, med en skans hängande något högre än den andra. Detta skapar en intressant asymmetrisk design.

5 Välj några matchande accessoarer för skärmen. Till exempel, vissa skans apparater kommer med hyllorna i samma dekorativa motiv. Dessa har oftast samma snidade mönster, märken eller färger --- några visuella tie som visar att de går med skans. Hänga hyllan strax under spegeln och dekorera det enkelt med några ljus som matchar de i lampetter. Till exempel, om du har krämfärgade ljus i lampor dina lampetter, leta efter gräddfärgade ljus i olika höjder och bredder. Ordna dem på hyllan framför spegeln för att öka utseendet på lampetter.