Höjdpunkten fruktfat Idéer

Höjdpunkten fruktfat Idéer


Vare sig du planerar en prydlig mottagning eller en avslappnad get-together, använd frukt för att göra en fantastisk och ätbara mittpunkten. I vissa fall kan mitt också tjäna som dessert, som kommer att spara tid och pengar. Fyll vaser och andra behållare med hela frukter, som citroner och lime, att lägga till en ny pop av färg till din fest; använda resterna för att göra saft eller limeade följande dag.

Hela citroner och limefrukter

Färgsprakande citroner och limefrukter lägga till en levande touch av färg till sommarfester. Fyll en stor vas med hela citroner eller limefrukter, och stick plast blommor i mellan dem; Du kan också använda blomster skum för att hålla dem på plats. Experiment och ha kul med färgkombinationer. Vit calla lillies ser fräsch mot kontrasten av gula citroner, medan ljusrosa orkidéer kommer att komplettera limegrön för en tropisk-inspirerade soirée. Ställ vaser i mitten av en platta fylld med cut-up citrus skivor, som kan användas som snacks eller som dryck garnering.

Frukt "Blommor" Arrangemang

Använd bitar av frukt i stället för blommor för att skapa läckra mittpunkten arrangemang; gäster kan mellanmål på inredningen i hela partiet. Fyll en stor behållare som kompletterar ditt parti tema med blomsterskum. Skär upp bitar av frukt såsom jordgubbar, vattenmelon och ananas och skjut dem på trä pinnar; infoga pinnar i skummet. Var kreativ genom att skära ananas i blomma former, med hjälp av en melon bollen som ett centrum. Använd chokladdoppad jordgubbar som en särskild behandling. Du kan också beställa arrangemanget pre-made från företag såsom ätbara arrangemang (se resurserna nedan).

Cascading fruktfat med Dips

En cascading fruktfat mitt fylld med härliga bitar av frukt kommer att glädja gästerna. Köp en vacker glastallrik och lager den med olika typer av frukt. Använd jordgubbar och ananas skivor, apelsinklyftor och knippen av gröna och lila druvor för att skapa en stor hög med frukt. Skär en ananas på mitten och kärna det; Använd den återstående "cup" för att hålla dips som chokladsås och gräddig vaniljyoghurt. Placera platta i mitten av tabellen och låta partygoers att mumsa på friska behandlar hela get-together.

säsongens frukter

Använd enkla naturliga skönheten i frukt för att skapa charmiga säsongsmittpunkten skivorna. Fyll en stor kristall vas med en blandning av röda och gröna äpplen för en tacksägelse parti, som kommer att ge ditt bord en pop av färg samt ge mellanmål och dessert alternativ. Till jul, fylla en skål med apelsiner, tranbär och kottar för en festlig look.