Hur man stoppar heta svettningar

Hur man stoppar heta svettningar


Hot svettningar, mer känd som värmevallningar, är en olycklig verklighet för kvinnor som går igenom klimakteriet. Det uppskattas Mayo Clinic att ungefär tre av fyra kvinnor upplever värmevallningar under klimakteriet. Även om den exakta orsaken till heta svettningar är okänd, skyltarna är bekant - en plötslig anstormning av kroppsvärmen, svettningar, ansiktsrodnad, hjärtklappning och huvudtryck. Det finns åtgärder du kan vidta för att minska obehaget av värmevallningar, samt undvika triggers som orsakar värmevallningar. Om du är benägen att heta svettningar, men det kan inte vara möjligt att helt undvika dem.

Instruktioner

En klänning i ljus lager kläder. Detta gör att du kan ta bort lager när en blodvallningar inträffar minska obehaget du upplever och eventuellt förkorta längden av en värmevallningar genom kylning kroppen. Bär andas skikt, såsom bomull eller linne, som inte kommer att fälla värmen från din kropp. Undvika syntetiska material, såsom polyester, den fällan din kroppsvärme.

2 Undvik mat och dryck triggers, inklusive kryddstark mat, alkohol och koffein. Alla dessa objekt öka oddsen att du kommer att uppleva varma svettningar.

3 Rök inte. Rökning ökar förekomsten av heta svettningar.

4 Slappna av och vidta åtgärder för att minska stressen i ditt liv. Öva djupandning, yoga eller meditation. Dessa aktiviteter slappna av kropp och själ och kan hjälpa dig att varva. Har dessa aktiviteter dagligen och även i början av heta svett symptom att minska miljöpåverkan. Ta bort eller minska stressande situationer hemma eller på jobbet. Förutom avslappningsövningar, göra lätta träning eller delta i en hobby.

5 Håll din miljö cool. Sänk termostaten, dra nyanser och förbli ur solen.