Hur man skapar flygblad i photoshop

Hur man skapar flygblad i photoshop


En reklamblad kan vara ett effektivt PR-verktyg för den som vill publicera en händelse. Först och främst måste ett flygblad locka läsarens uppmärksamhet eller det kommer inte att gå läsa. Det måste väcka deras uppmärksamhet med antingen ord eller grafik för att förmå sina insatser. Adobe Photoshop är ett grafik bildbehandlingsprogram som har kraftfulla fotoredigering och typ kapacitet. Använda verktyg, lager och ändringar kan användaren skapa en professionell nivå reklamblad för utskrift eller offentliggörande på webben.

Instruktioner

1 Bestäm på bilderna du kommer att använda på din flyer. Tänk på det viktigaste begrepp eller idé du försöker förmedla. Om du annonserar en pjäs, använda bilder av uppsättningarna eller aktörer, om det är möjligt. Titta igenom fotografier eller digitala bilder på datorn, eller ladda ner gratis clip art från Internet. Skriv rubriken och kopiera punkter som kommer detalj information du meddelar, inklusive kontaktinformation.

2 Dubbelklicka på ikonen Photoshop i dockan, eller välj Photoshop på menyn "Start" för att öppna programmet. Från menyn "File", välj "Ny" för att öppna ett nytt dokument. Välj en hög upplösning för dokumentet storlek för att säkerställa skarp bild och text. 300 dpi eller punkter per bild, är en standardstorlek för god kvalitet. Namnge filen och ändra "Bredd" till 8 1/2 inches och "höjd" till 11 inches; Klicka på "OK."

3 Öppna fotografi eller bild som du valde i steg 1. Kopiera och klistra in bilden i bakgrunden på dokumentet, eller klicka och dra bilden till dokumentet. Detta kommer att vara din huvudbilden. Välj en ren och enkel bild; röran är svårt att läsa. Lokalisera "Välj" från Arkiv-menyn för att välja den bild du vill redigera. Välj "Bild" från Arkiv-menyn för att justera färg, tonen, ljusstyrka, storlek eller gröda. Du kan också rotera bilden från den här menyn. Spara dokumentet ofta efter att göra val och redigeringar.

4 Leta "Fönster" i Photoshop menyn, dra ner till "Lager" för att skapa ett nytt lager för din text. Välj "T" -ikonen i verktygsfältet. Klicka markören på dokumentet och börja skriva kopian och rubriken du skapade i steg 1, eller klistra in text från ett ordbehandlingsdokument om du har skapat en textfil. Placera en uppseendeväckande rubrik i den övre tredjedelen av sidan. Markera din text när du har skrivit det. Lokalisera "Window" från menyn, dra ner till "Tecken" för att få fram menyn typ. Välj ett typsnitt som är kompatibelt med ditt koncept. Välj en stor storlek för rubriken. Placera eller skriv din kropp kopia genom att klicka igen på dokumentet; ett nytt lager för den typen kommer att skapas. Välj en lämplig storlek för brödtexten, till exempel 14-16 poäng typ.

5 Redigera och flytta dina foton eller skriva element som behövs. Välj "File" i menyn och dra sedan ner till "Spara" och spara dokumentet. Från menyn "Lager", välj "Flatten Image" för att komprimera element på ett lager och göra dokumentet en mer hanterbar storlek. Spara den här filen som antingen en "TIFF" -format eller "JPEG" om du vill skriva ut själv på din skrivare för hemmabruk. Spara den som en "PDF" och kopiera den till en disk om du har den tryckt på en kopia butik.