Hur man gör en svart tavla i Photoshop

Hur man gör en svart tavla i Photoshop


Om lukten av färsk krita och en ren svart tavla tar dig tillbaka till grundskola minnen, kan du återskapa dem på din dator genom att göra en tavla i Photoshop. Photoshop är ett grafikprogram program tillgängligt som en del av Adobe Creative Suite och är utrustad med verktyg, paletter och färger för att skapa en svart tavla. Med bara ett par klick, gör en svart tavla i Photoshop tar dig till chefen för klassen, ingen spik-skrikande ljudeffekter krävs.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop, dra ner "Arkiv" -menyn och klicka på "Nytt". Döp filen "tavlan" och ange dimensioner, såsom 8 inches med 6 inches. Dra ner menyn "Mode" och klicka på "RGB Color." Klicka på "White" under avsnittet "Innehåll". Klicka på "OK" och arbetsytan i Photoshop kommer att justera. Dra ner menyn "Visa" och klicka på "Passa på skärmen" för att ge dig mer utrymme att arbeta.

2 Dubbelklicka på det övre vänstra kvadraten på "Färgväljaren", som är de två överlappande färgade rutor på "Verktyg" paletten. Välj svart och klicka på "OK".

3 Högerklicka på "Shape" verktyg på "Verktyg" paletten. Detta kan se ut som en ihålig rektangel, ihålig cirkel, linje eller fast stjärna. Alla dessa former har samma ikon utrymme tills de används. Välj "Rundad rektangel Tool."

4 Placera markören i det övre vänstra hörnet av "svarta tavlan" rutan och dra ner mot höger. En tavlan kommer att fylla rutan när du släpper musknappen.

5 Klicka på "Typ" verktyg, som ser ut som ett "T" på "Verktyg" paletten. Välj ett typsnitt, såsom Bradley Hand, som levereras som standard med alla Photoshop-system och ser ut som handstil. Välj en teckenstorlek och klicka vitt för teckenfärg.

6 Klicka markören på "tavlan" rutan och skriv en textrad, såsom "I Love School." Fortsätt skriva för att fylla upp tavlan eller lägga till så mycket chalklike skrivandet som önskas.

7 Högerklicka på "Bakgrund" lager på "Lager" paletten på höger sida av skärmen. Välj "Ta bort lager." Detta kommer att lämna din tavlan formade i stället för på en vit platta bakgrund.

8 Klicka på ikonen tre linje eller liten triangel i en cirkel ikon längst upp till höger på "Lager" paletten. Välj "Lägg samman synliga." Dra ner "Arkiv" -menyn, klicka på "Spara som" och spara tavlan bilden till din dator.