Hur man installerar en Aquasource Tub kran

Hur man installerar en Aquasource Tub kran


Aquasource badkar kranar montera ett rör som vilar bakom ett hål i väggen som omfattas av kranen plattan. Aquasource tillverkar enda handtag kranar och individuell varmvatten och kallt vatten kranar. Använd kran avsedd för ditt badkar och VVS installation inne i väggen. Lyckligtvis processen för att fästa endera typen av Aquasource kran till din tub förblir densamma.

Instruktioner

1 Ta bort VVS åtkomstpanelen utformad för att ge tillgång till ditt badkar för VVS. Tyvärr har inte alla hem en lucka. Om din inte, måste du klippa en del av gips för att ge tillgång till VVS. För att göra detta, använd en sticksåg och skär hålet så liten som möjligt för att minimera reparationstiden.

2 Leta reda på gängad nippel i änden av vattenledningen. Det är synligt genom att titta genom hålet skär in i väggen för att möjliggöra ett kran. Inspektera gängad nippel för en låsmutter. Backa låsmuttern bort från väggen så långt som möjligt.

3 Linda rörmokare tejp runt gängbröstvårtan. Tejpen hjälper till att eliminera läckage.

4 Skjut kran ventilen genom hålet i badkaret väggen och trä den på så långt du kan med fingrarna. Dra åt ventilen resten av vägen med en rörtång.

5 Vrid låsmuttern tills den rumpor upp mot baksidan av kranen ventilen. Dra åt jamb muttern med nyckeln.

6 Placera locket över kranen ventilen för att täcka hålet och sedan säkra den med de medföljande skruvarna.

7 Skjut handtaget eller knoppen på ventilen. Om du använder en enda handtag kran, fast handtaget genom att dra åt ställskruven med en skruvmejsel. Om du använder enskilda kranar, fast handtaget genom att dra åt skruven i mitten av ratten och tryck sedan på locket på slutet av ratten med fingrarna.