Vad är Rush Week?

Vad är Rush Week?


George W. Bush, Nancy Pelosi, Chuck Norris, Barack Obama och Sheryl Crow är alla medlemmar i studentföreningar och kvinnoföreningar. Grekiska brev studentföreningar och kvinnoföreningar är akademiska och sociala organisationer för att främja doktorand nätverk. På 5 december 1776, blev Phi Beta Kappa samhället allra första broderskap i USA. Den formella rekryteringsperioden för grekiska studentföreningar och kvinnoföreningar kallas rusa vecka.

Campus engagemang

Under de första veckorna av skolan, grekiska organisationer planera och marknadsföra evenemang de värd för nya studentrekrytering. I hopp om att få dem att känna sig välkomna till campus och deras schemalagda händelser, nuvarande medlemmarna gör det till en vana att bli vän med nya studenter och bjuda in dem till händelserna under de kommande veckorna. Medlemmarna upp tabeller i campus gemensamma utrymmen, hänga skyltar i utsedda studentutrymmen och mingla med andra runt campus.

Händelser och aktiviteter

Nya studerande uppmanas att rusa vecka evenemang och aktiviteter så att de kan lära sig mer om grekiska organisationer, delta i sociala sammankomster och fester, träffa och umgås med nuvarande medlemmar, och hjälpa till med samhällstjänst. Den fullständiga Syftet med dessa händelser och aktiviteter är att hjälpa eleverna avgöra vilken grekisk organisation är bäst lämpad för deras personligheter och behov. Vid dessa händelser och aktiviteter, blivande studenter gör nuvarande medlemmar medvetna om deras intresse och ofta ansöka om att bli medlemmar av den grekiska organisationer som de är mest intresserade av.

Krav

Grekiska organisationer har ofta mycket höga krav på sina medlemmar. Vanligtvis måste medlemmarna uppfylla ett minimum medeltalet. Medlemmarna typiskt uppmanas att bära reklammaterial för sina grekiska organisation, t.ex. stift, t-shirts och jackor. Organisationer kräver vanligtvis sina medlemmar att engagera sig i flera timmar per vecka som deltar i sociala, akademiska och filantropiska arbete.

formella Inbjudningar

Efter rusa vecka, blivande medlemmar får bud, eller formella inbjudningar, från de grekiska organisationer de är intresserade av. Presumtiva medlemmar har ofta en viss tid för att begrunda lämpligheten av inbjudan och bestämma huruvida den grekiska organisation som har begärt sitt medlemskap är en bra passform.