Terrace Garden Idéer

Terrace Garden Idéer


Terrass trädgårdar ger intrycket av en liten, utomhus oas bort från resten av världen. Trädgårdsmästare utforma typiskt dessa små trädgårdar på balkonger eller bygga tak för att skapa växande utrymme att njuta av. Terrasserna kan också vara markplan eller under marknivå. Den huvudsakliga funktionen för en terrass handlar om att skapa en utomhus livsrum som är både bekväma och funktionella.

element

Som med alla trädgård, terrasser kräva framtagande av jord för att låta dina växter att frodas. Terrass trädgårdar bör också innehålla en bekväm sittgrupp så att du kan njuta av miljön. Framför allt bör din terrass vara en oas oavsett om det ligger på en gammal balkong, tak eller liten uteplats bakom ditt hem. Framför allt ytan av terrassen måste förberedas på rätt sätt för dina växter. Vattentät terrass ytor helt innan installation av smuts och installera lämpliga rör dräneringssystem för att förhindra skador på egendom. Dränering och tätskikt är särskilt viktigt med balkong och takterrasser. Kontrollera med din fastighetsägare före installation av terrasser. Dumpning smuts på din balkong eller tak kan orsaka stora skador på strukturen som kan vikten av tegelstenarna dränerings. Variera höjderna av dina växter samt färgen. Trädgårdar erbjuder så mycket mer intresse för betraktaren med olika strukturer, färger, former och höjder. Förena designen genom att använda några liknande anläggningar som ankare. Välj ett färgschema och hålla fast vid det hela din terrass trädgård. Lägg extra intresse för planteringar genom att välja växter med strukturerade och brokiga blad.

upphöjda Terrasser

Ovan-grade terrasser erbjuder utsikt över omgivningarna. Kanske du njuta av en kopp kaffe varje kväll medan du tittar på världen gå genom. Förhöjda terrasser erbjuder både plantering och underhållning utrymme. Bestäm om du vill använda din terrass trädgård för en funktionell köksträdgård eller en vacker blomsterträdgård. Det är möjligt att införliva både inom ett relativt litet utrymme. Lägga krukväxter behållare kommer att lägga höjd och skönhet till din trädgård också.

tillsats av dekor

Växter bildar de primära dekorativa accent bitar för en terrass trädgård. Välj växter med lågväxande rotsystem att rymma tunna jordlager på terrassen ytan. Också överväga vilken typ av möbler du behöver i detta utanför livsrum. En liten, bistro stil bord eller bekväm futon sittplatser kan accent dina planteringar. Överväga terrassen en förlängning av hemmet livsrum. Använd mjuka kuddar, accent tabeller och dekorativa bitar på borden. Växterna fungerar som en bakgrund för din terrass trädgård, ungefär som en målad vägg bildar basen för att dekorera ett rum.

container Gardens

Terrace Garden Idéer


Behållare trädgårdar erbjuder ett bra alternativ för att skapa en vacker terrass utan bekostnad av om bricking, dränering och smuts. Behållarna kommer i så många sorter som du bokstavligen kan designa pocket trädgårdar hela din terrass. Överväg att använda plastkrukor, träfat eller kokosfibrer kantade smidesjärn växt står. Grupp två till tre behållare tillsammans med olika blommande växter för att skapa intrycket av en liten i mark trädgård. Använd höjd till din fördel att dekorera med topiaries eller Mandevilla vinstockar på en spaljé. Tillsätt några mysiga sittplatser system till, och du har en enkel terrass trädgård med minimal ansträngning.