Hur man identifierar en Puma Knife

Hur man identifierar en Puma Knife


Tillverkningen av Puma knivar började i Solingen, Tyskland, 1769. De första importen till USA började 1957. Puma skapar sport- och jaktknivar i flera stilar. Den antika Puma knivar är samlarobjekt på grund av deras kvalitet utförande. Som med alla samlarobjekt, finns kopior till salu som inte är försedda med kännetecken på en sann Puma produkt.

Instruktioner

1 Observera knivbladet för att hitta namnet på Puma make. Alla giltiga Pumas har namn tryckt på bladet.

2 Titta på bladet för kniv antalet succession märke eller linje av Puma kniv. Varje blad är stämplat med en siffra som anger hur många knivar av detta märke ställdes genom tillverkningsdatum. Till exempel, är knivarna numrerade i stigande nummer under åren för att fastställa åldern på kniven i på samma sätt som numrerade collectible konstverk.

3 Undersök vilken typ av stål i ett avtryck på knivbladet. Antikviteter bär orden "Äkta Pumaster Steel Tyskland." Dessa har blad av kolstål. De nyare modeller som inte har dessa ord på dem införliva blad av rostfritt stål i sin tillverkningsprocess.

4 Leta efter den officiella Puma insignier på bladet. Den gradbeteckningen innefattar en diamantform med en profilvy av en Puma huvud inuti det och ordet Puma nedanför diamant.