Hur Root Boston Ivy

Hur Root Boston Ivy


Boston murgröna (rådhusvin), en lövfällande växt, kommer att klättra upp på sidan av en byggnad eller struktur och kan helt täcka väggar. Anläggningen kräver beskärning såvida du inte har något emot fönster och dörrar fyllda med dess glansiga, mörkgröna blad. Denna robusta kvalitet gör Boston murgröna ett bra val för en trädgårdsdesign som kräver den charmiga utseende murgröna-omfattas väggar. Förökning av Boston murgröna fungerar bra med barrträd sticklingar. Barrträd sticklingar se till att ta innevarande års tillväxt och lirka den till root. Denna metod kommer att ge dig med växter att dela med vänner och använda i din egen trädgård.

Instruktioner

1 Fyll valda potten med vermikulit i slutet av våren eller försommaren. Vatten väl och låt rinna av.

2 Välj en 4- till 6-tums längd av ny tillväxt på Boston murgröna. Kontrollera att stammen är flexibel, men kommer att knäppa om du böjer den. Använd en vass kniv att skära den valda stycke. Nyp blad och blommor av den nedre halvan.

3 Välj en punkt strax nedanför där ett blad fästes till skaftet och göra en nyklippt. Doppa den kapade änden i böka hormon och knacka försiktigt bort överskottet.

4 Gör ett hål om 2 inches djupt i vermikulit. Sätt i skärning och klappa vermikulit på plats runt basen av skär. Upprepa tills alla sticklingarna placeras. Vattna sticklingar och låt rinna av.

5 Täck sticklingar med en burk eller infoga två stavar i potten och häng plastpåse över dem. Placera krukan i starkt solljus, men inte direkt i vägen för solen.

6 När sticklingarna har utvecklat ett rotsystem i tre till fyra veckor, ta bort locket. Hålla växterna fuktiga under denna tid. Efter ett par dagar utan lock, trans sticklingar i ingjutning mix. Hålla växterna i potten under flera veckor.

7 Välj ett skyddat område i trädgården för att flytta sticklingar till. Gräva ett hål tillräckligt stor för att hålla innehållet i blomkruka. Knacka försiktigt på marken och växter ur potten och sätta i trädgården. Hålla växterna vattnas och rensas väl under denna övergång. Efter ett eller två år, kommer växterna att vara tillräckligt stor för att flytta till sin permanenta plats i trädgården.