Hur man ställer in en Pizza Shop

Hur man ställer in en Pizza Shop


Pizza är en av favorit amerikanska rätter. Även lukten av det fläktade ut på gatan från en närliggande pizzeria kan föra tillbaka minnen och skickar scurrying att få din egen ost-dripping skiva. Ställa in din egen pizza butik är inte så svårt som du kanske tror. Några tips och hemligheter och du bör vara igång på nolltid.

Instruktioner

1 Skapa en femårig affärsplan. Det kommer att bli lättare att fokusera på helheten med en fast mål i sikte. Tänk på din indirekta kostnader, var att få tag på utrustning och material och andra viktiga idéer som hur många anställda du behöver för att börja. Ju mer ljud din affärsplan är desto jämnare öppningen kommer att köras.

2 Gör och bibehålla en budget. Att göra en budget som man håller sig till oavsett vad som är nyckeln till framgång. Alltid budget i indirekta kostnader såsom lätta räkningar, hyra på byggnaden och alla trädgårdsarbete eller gräsmatta arbete du behöver. Hålla sig till din budget kan i hög grad påverka vilken typ av butik du kan öppna. Från snabb service till exklusiva, valet är ditt.

3 Hitta en plats. Du behöver en plats där det är hög trafik och i ett utmärkt läge att se. Du vill inte din butik för att vara tvärs över gatan eller bredvid en välkänd och mycket populära pizza butik, men du vill att det ska vara märkbara och har utseendet som behövs för att dra kunder.

4 inköp av utrustning. Bestäm vilken utrustning din pizza butik kommer att behöva baseras på storleken på den plats du har valt, liksom rätter du planerar att tjäna. Investera i pizzaugnar, diskmaskiner, fritöser och eventuella ytterligare arbetsplatser som kommer att behövas.

5 Inköps möbler. Välj en design för insidan av din pizza butik och handla möbler. Du kan gå med ett visst tema eller använda specifika färger. Köp bord, stolar, bås, barstolar, gardiner och väggdekor

6 Perfekt ditt recept. Du bör anställa de bästa pizza kocken kan du, om du inte kan göra det själv. har alltid de finaste och färskaste ingredienserna.

7 Skapa din meny. Arbeta med din chef för att skapa en fullständig meny. Om du inte hyra en kock, få idéer från dina familjemedlemmar. Kom upp med menyidéer för aptitretare, huvudrätter, pizza recept och desserter. Skapa rätter som kommer att vara unik för din butik eller stad. Ge några av dem roliga namn och ingrediens vändningar.

8 anställa personal. Annonsera och intervju för positioner du måste fylla. Post flygblad och annonsera i lokaltidningen att det kommer att finnas öppningar för kockar, diskmaskiner, servitörer, kassaoperatörer och fastighetsskötsel. Ställ in intervjuer med alla förfrågningar och hitta personal.

9 Annonsera. Publicera en annons i din lokaltidning reklam din invigningen. Överväga ytterligare reklam alternativ, såsom TV, radio och flygblad. Bestäm om du kommer att erbjuda specialerbjudanden eller kuponger för att dra kunder till din stora dag.