Hur man syr en picknickkorg

Hur man syr en picknickkorg


Under våren, sommaren eller hösten månader, är en picknick ett roligt sätt att fira utomhus med familjemedlemmar eller någon kär. Njut av en spontan utflykt på en vacker dag med nära och kära. Glöm inte att packa en picknickkorg full av god mat, så att du kan transportera de nödvändiga väsentligheter med lätthet. En enkel hemlagad korg är lätt att göra och kräver bara ett fåtal material.

Instruktioner

1 Mät höjden och bredden av de fyra sidorna och botten av korg. Tillsätt 2 inches till varje mätning för sömsmån.

2 Klipp tyget till botten och sidopaneler, en efter en, enligt mätningarna.

3 PIN höger sida av vänster och höger sidopaneler till frontpanelen. Med hjälp av en 2-tums hem, sy ihop bitarna och sedan göra samma sak med vänster, höger och bakre paneler. Tryck på sömmarna att lägga öppna och platt.

4 Mät en 2-tums hem längs den nedre kanten av var och en av panelerna fyra sido. Vik, stift, tryck och sy materialet inåt för att bilda en rullad kant för att dölja den råa kanten.

5 Pin bottenpanelen till den råa kanter hos panelerna fyra sido, räta mot räta. Sy ihop bitarna och sedan trycka sömmarna att ligga platt på sidopanelerna.

6 Klipp en remsa av tyg som mäter 2 inches med 24 inches. Vik och stift så att höger sida är tillsammans och sedan skuren i 5-tums längder.

7 Sy en halv-tums sömmen längs och botten av varje remsa och sväng höger sida ut. Dessa bitar bildar hörnband behövs för att säkra korgen fodret på plats.

8 Vik över och för hand sy upp på varje tie stängd. Hand sy mitten av varje band till de övre hörnen av fodret.

9 Placera fodret i korgen. Trä banden genom vide och säkra med en dekorativ knop.