Hur man målar en yorkie

Hur man målar en yorkie


Att veta hur man målar din Yorkie kan göra skillnaden mellan ett spektakel av färgade ännu säkra päls och en Yorkie som ser ut som alla andra full ras Yorkie. För säkerheten för Yorkie, måste du använda ett färgämne som inte bara färger ditt husdjur, men också kommer inte att skada din Yorkie. Din Yorkie måste ha oskadad och icke-känslig hud för färgen att arbeta. Om du befinner dig med en kreativ gnista för din vanliga Yorkie, kan med hjälp av färgämnena hjälpa dig att visa upp din nymålade Yorkie.

Instruktioner

1 Shampoo din hund att bli av med överflödigt smuts, eftersom smuts klumpar färgen och att det ser ojämn. Fokusera på områden där man vill framhäva färgämnesfärger. Skölj schampo och sedan sätta på sig ett par gummihandskar. (Se referenser 1-3)

2 Öppna balja med hund hårfärgningsmedel, och sedan använda färgen på Yorkie våta päls. Ju mer du gnuggar på pälsfärg, desto mer uppenbara färgen blir. Låt färgämnet som i i 15 till 20 minuter. (Se referenser 1-3)

3 Skölj färgämnet från Yorkie päls och sedan torka Yorkie med en hårtork. Efter pälsen är torr, borsta hundens päls för att markera de nya färgerna på din Yorkie. (Se referenser 1-3)