Höjdpunkten möteidéer

Höjdpunkten möteidéer


I mitten finns alltid den främsta prydnad på bordet, skrev Emily Post i sin 1922 volym "Etikett i samhället, i näringslivet, politik och hemma." Medan blommorna är traditionella, bordet mitt "kan vara någon av en nästan obegränsad mängd olika saker," Ms. Post råd från frukt till släktklenod silver. Centre idéer för en återförening kan utlösa trevliga minnen och inspirera skratt och samtal samt dekorera bordet.

Skor

För en skola återförening, inköp från second hand-butiker, eller ha lokala alumner samlas upp och donera, skor karakteristiska för eran av graderingsdagen. Sadeln skor, plattformar, träskor och Huarache sandaler alla åkallar minnen av, och skrattar om, danar gått. Spray måla skor guld, eller i skolans färger, sedan stoppa en liten glasburk i varje fylld med blommor och grönt. För en släktträff, prova att använda baby skor och gammaldags stövlar vid varje bord för att beteckna de generationer vid återföreningen representerade.

foton

Bilderna kan användas i en mängd olika sätt att skapa återförening center som är attraktiva och säker på att inspirera samtal och berättelser. Måla små terrakotta blomkrukor inifrån och ut med skolan färger eller släktträff temafärger, sedan skanna och skriva ut familj eller skolfoton och decoupage dem på utsidan av krukorna. Färg samordnade blockljus eller ett litet glas kopp med blommor kan placeras i blomkrukor, eller de kan fyllas med godis eller andra småsaker. Alternativt kan du limma sepia-tonade kopior av bilder till locken eller band av vanligt trälådor, tillgängliga på hantverk leverans butiker. Knyt två eller flera fallande stora lådor tillsammans i en pyramidform med dekorband. Lådorna kan också fyllas med godis eller förvandlas till en "tidskapsel" med prydnadssaker som påminner om den dag examen eller speciella familjen tillfällen.

minnes korg

Välj en attraktiv korg, och linje den med mjukpapper i Reunion färger. Fyll den med en "bukett" av minnes inspirerande dokument föreslår TheReunionPlanner.com, en skola återförening organisera företag. Välj ett sortiment av dokument som är kopplade till din examen datum, såsom examen programmet kopior av årsbok sidor, annonser eller korta nyhetsartiklar från denna tidsperiod. För en släktträff, välj familjefoton, nyhetsklipp av födelse, bröllop eller militära servicemeddelanden samt artiklar om familjemedlemmarnas prestationer. Laminera dokument och bifoga dem till Dubbar i varierande längder. Ställa in en bit av blommor skum i botten av korgen och för in den nedre änden av tapparna ordentligt i skummet, så att de står upp.