Häst Themed Födelsedag Idéer

Häst Themed Födelsedag Idéer


Införliva en häst tema i din nästa födelsedagsfest med element som går utöver rena cowboy dekorationer. Ta firandet födelsedag utanför, om du kan - hålla fest på en ryttar resort, hästgård eller ens en lada, där lämplig bakgrund och dekorationer kommer att byggas rätt i.

häst Decor

Det enklaste sättet att införliva en häst tema i en födelsedagsfest är att använda bilder av hästar, häst please eller hästrelaterade poster i dekorationer, gåvor eller förmåner. Naturlig storlek häst kartong utskärningar, höbalar och sporrar är möjliga dekorativa inslag. En fest för en vuxen kan använda sig av en gammal sadel som en tabell mittpunkten.

Gård eller Petting Zoo

För ett barns födelsedagsfest, hålla evenemanget i en djurpark. Många petting djurparker erbjuder kompletta paket inklusive födelsedag förfriskningar, entré till djurparken och möjlighet att ponnyridning för barnen. Vissa gårds tema resorts erbjuder även fest paket som inkluderar stillsam trail åkattraktioner för barn.

häst Excursion

För en vuxen födelsedag pojke eller flicka, en utomhus fest såsom en ryttare utflykt, eller ens semester, gör ett trevligt alternativ till en traditionell fest. För en plats i landet, håller partiet på orten lodge med en ridtur efteråt. För en stad parti, är en vagn ett möjligt alternativ. För att fira en som din vän aldrig kommer att glömma, köpa en veckolång cowboy upplevelse på en dude ranch eller ridlektioner på en lokal stabil.

Häst

En leksak häst, såsom en uppstoppad häst eller en gunghäst, är en lämplig häst-tema present till ett barn. Dock är hästen tema födelsedagspresent ultimata en verklig häst. Men du kanske vill se hur en sådan gåva skulle fungera för dig innan de bestämmer sig den typen av kostnader och ansvar. Ett sätt att göra detta är att hyra en häst för ett par hundra dollar i månaden i utbyte mot ridning privilegier några dagar i veckan.

Party Food

En tårta formad som en häst, hästsko eller bal med hö, eller ett ark kaka toppad med en leksak häst, en lada, eller tryckt hästfoto, är en lämplig knutpunkt för en häst-tema part. Alternativt, toppad muffins med plast hästsko gynnar eller hästsko märken kommer att upprätthålla temat. Häst eller hästskoformade isbitar lägga till en fin touch till en punch skål.