DIY Bird Spikes

DIY Bird Spikes


Även naturen kan säkert vara så stor som hävdar, kan moder natur och hennes vilda ibland orsaka högt och motbjudande avbrott i våra dagliga liv. Vilda fåglar, till exempel, dumpa avföring på våra hem och bilar och kan börja sina cacophonous samtal på den mest obekväma gånger. Ett alternativ för att hålla fåglar från avsatser, skyltar och andra platta områden är användningen av fågel spikar. Dessa långa utsprång är utformade för att hålla stora fåglar från att landa på ett visst område. Medan produkterna är kommersiellt tillgängliga, kan du också göra din egen hemma.

Instruktioner

1 Mät längden och bredden på det område som du vill att hålla fåglarna. Lägg 1/2 tums bredd, så att det finns en liten överhäng till din fågel spikar. Du måste se till att din fågel spikar kommer att passa i området utan utskjutande alltför långt och med rätt balans; fallande spikar kan allvarligt skada människor och egendom.

2 Skaffa en träbit som är minst 1/2 tum tjock och 2 inches bred; Detta är den minsta längden för att effektivt hålla spikar. Om det behövs, skär trä med en handsåg eller elsåg att passa in i området du mätte.

3 Lägg veden på din arbetsplats, nedåt. Välj en start hörnet för dina spikar och hammare i en spik, så att det sticker ut genom den andra sidan av brädet. Hammare så långt du kan gå, skjuta spiken så att spiken huvud vilar mot träet.

4 Hammer en andra spik på en 45-graders vinkel från den första; avståndet från varandra kommer att variera beroende på bredden på trä. Den 45-graders vinkel kommer att möjliggöra en "/" -form mellan naglarna; om det är nödvändigt, installera en tredje spik på samma rad för att fylla bredden i styrelsen.

5 Arbete vid 45-graders vinkel från alla naglar, hamra dem genom styrelsen. Fortsätt tills kortet är täckt med skyddande spikar.

6 Använd skyddshandskar vid arbete med kemikalier. Desinficera område där du kommer att installera fågel spikar med blekmedel eller ammoniak på en trasa eller svamp. Ta bort eventuella fågel avföring, smuts och damm, så att din lim kommer att hålla spikarna på plats.

7 Stick fågeln spikar på plats med byggbindemedlet. Se till att de sitter inom 1/2 tum av väggen och sträcker sig över kanten av halv tum, så att fåglarna inte kan sitta framför eller bakom spikarna. Om du måste installera flera rader, överlappar raderna av en tum, så att fåglarna inte kan passa mellan spikar.