Hur Bypass Passlock på en 1999 Chevrolet Lumina

Hur Bypass Passlock på en 1999 Chevrolet Lumina


Chevrolet är en av GM: s bilmärken. 1999 Chevrolet Lumina tillverkades med en passlock stöld avskräckande system som låser ut din tändning för att hålla bilen blir stulen. Många GM bilmärken har detta stöldskyddssystem inbyggda; Men ibland kan du uppleva problem med det på grund av glapp. När Chevrolet Lumina s passlock inte fungerar, kommer säkerheten ljuset slumpmässigt lyser på instrumentpanelen, och du kommer inte att kunna starta bilen. Du kan kringgå passlock på en 1999 Chevrolet Lumina att få det igång.

Instruktioner

1 Sätt i nyckeln i Lumina starter, försök att starta fordonet som vanligt och låt det stanna. När det spiltor, lämna nyckeln i läge "ON". Med andra ord, inte byta nyckeln till "Off". Din nyckel i "On" läge när lamporna på bilens instrumentbräda är på och A / C och radio kan användas.

2 Observera "Stöld Sys" ljus på Lumina instrumentbräda och vänta tills den slutar blinka. Detta tar cirka 10 till 15 minuter.

3 Vrid nyckeln omedelbart att starta bilen när "Stöld Sys" ljus vistas på stadigt. Vrid inte nyckeln till nyckeln till "Off". Detta kommer att kringgå passlock system för din Chevrolet Lumina och gör det möjligt att starta som vanligt.