Högt betalda jobb med kortsiktiga utbildning

Högt betalda jobb med kortsiktiga utbildning

Högt betalda jobb med kortsiktiga utbildning

Även om du inte gå på college, betyder det inte att du måste ha fastnat i en lågbetalda jobb. Enligt Career Builder ", medan utbildningskraven för många bra jobb har ökat, många yrken fortfarande inte kräver en fyraårig examen." Vissa av dessa jobb kräver yrkesutbildning och / eller on-the-job training.

VVS

Om du är bra med matte och gjorde väl i geometri i high school, kan du överväga VVS som en möjlig karriärväg. Enligt College Board, "Regeringen ekonomer räknar jobbtillväxt för rörmokare att vara snabbare än genomsnittet för alla yrken genom 2018. Plus, kommer många erfarna rörmokare sannolikt pension under de kommande åren."

Informationsteknologi

Det borde inte komma som någon överraskning att den högteknologiska industrin växer. En mängd olika yrken inom IT förväntas vara i hög efterfrågan under de kommande åren. Inte nog med att företagen behöver högpresterande programmerare, de behöver också stationära Techs att upprätthålla databaser och felsöka fel att hålla allt i trim.

Tandhygienist

Det verkar som varje år här jobbet gör listan för att vara ett område för framtida tillväxt. Några av de förmåner av denna position inkluderar flexibilitet timmar och höga löner som har rapporterats. Enligt 2010-2011 Occupational Outlook Handbook, "Median årliga lönen för tandhygienister var £ 43.270 i maj 2008. Den mellersta 50 procent tjänade mellan £ 35.893 och £ 51.343. Den lägsta 10 procent tjänade mindre än £ 28.717, och den högsta 10 procent tjänat mer än £ 59.455.

Fastighetsmäklare

Att bli en fastighetsmäklare kräver på jobbet erfarenhet och en gymnasieexamen. Fältet förväntas ha en stadig tillväxt under de kommande åren och om du har en trevlig personlighet, är ambitiösa, hårt arbetande, och inte har något emot att arbeta en otraditionell arbetsvecka då denna karriär kan vara en bra passform för dig. Enligt Careerbuilder.com, "De flesta fastigheter arbetare inte fungerar en standard, 9-till-5 arbetsvecka. I själva verket, agenter och mäklare arbetar ofta mer än 40 timmar per vecka. Kväll och helgarbete är vanligt att tillgodose sina kunders behov.

Klinisk laboratorietekniker

Kliniska lab Techs kräver vanligen antingen en kandidatexamen eller en Associate examen. Vanligtvis Kliniska lab Techs arbetar på sjukhus och utföra grundläggande medicinska tester. Tillväxten förväntas öka under de kommande åren och löner är lika attraktiva: median löner sväva runt £ 32.500 per år från och med 2010.