Hur man reparerar ett handskfack

Hur man reparerar ett handskfack


Såvitt instrumentpanelen komponenter går, handskboxar är ganska lätt att felsöka, reparera eller byta ut. Det finns inte en hel del komponenter som. Det finns handskfacket dörren, låset gångjärn stannar, och spjäll. Handskboxar skiljer sig med fordon märke och modell, så den exakta reparationsmetod beror på vilken typ av fordon du äger. Om din handskfacket är trasig, men det kommer att behöva repareras. Frågan sträcker sig bortom att bara använda den. I många bilar, finns det ofta komponenter så som en kabinfilter eller fordonets dator placerad bakom den.

Instruktioner

1 Demontera handskfacket innehåll. Alltför många artiklar i kartongen ofta är en anledning till varför det inte kommer att stänga.

2 Undersök slutar på sidan av lådan och att ingenting har fastnat i eller blockera dem. Om så är fallet, ta bort blockeringen dem.

3 Titta på dämparstången, om fordonet har en. Om spjället inte fungerar, kan den tas bort genom att lossa skruvarna den är monterad på instrumentbrädan.

4 Titta på gångjärnen, om din handskfacket har dem. De kommer antingen att vara vid basen av handskfacket dörren eller precis ovanför den. Det beror till stor del på hur handskfacket är konstruerad. Gamla gångjärn kan antingen smörjas eller avlägsnas med en skruvmejsel och bytas ut.

5 Titta på låset och lås som inte bara öppnar dörren, men säkrar det till handskfacket. Ibland reparera ett lås är inte så lätt, beroende på tillgången av delarna. Titta också på instrumentpanelen, där spärren krokar i. Det kan hindras.

6 Ta bort hela handskfacket, om det behöver vara helt ersättas totalt. Det kräver att lossa stopp på sidan eller toppen av lådan, ta bort dämparstången, ta bort gångjärnen, urkoppling några klämmorna och dra handskfacket ur instrumentbrädan. Följ denna process i omvänd att installera en ny handskfacket.