Idéer för en inbyggd Coat Rack

Idéer för en inbyggd Coat Rack


Istället för att ha en stående klädhängare som faller över varje gång dina barn lägga alla sina rockar på samma sida av stolpen pol, kan du bygga ett skräddarsytt rack som får monteras på väggen i din garderob eller en oanvänd hörn hall. Detta projekt kommer att vara till stor hjälp med att organisera ditt hem och ge varje familjemedlem en plats att hänga sin jacka.

Monterade metallkrokar

Att bygga en hemmagjord klädhängare kan vara så enkelt som att skära en bit av en-av-fyra gran eller tall och skruva styrelsen på insidan av en garderob - eller kanske välja en plats i hallen, där familjemedlemmar och besökare kan hänga deras kläder. När styrelsen är upp och ordentligt fastsatt i väggen, då kan du köpa metall plagg hängande krokar på din lokala järnaffär och ansluta dem till en-av-fyra med små träskruv. Det är bäst att Kläderna hänger kroken kommer sannolikt att smidigt runt offed och slutade så att inte orsaka någon fara för förbipasserande. Ändå är det en bra idé att inte placera en sådan anordning i en undanskymd plats. Insidan av en garderob är utmärkt, och du kan även lägga till en hylla på toppen om du vill.

Dymlingar med en vinkel

Istället för att använda metallkrokar, göra egna trästolpar för att hänga kläder med avrundade träbitar träpinne. Montera din hängande ombord precis som förut, men borra en serie av 3/4-tums hål på en fyrtiofem graders vinkel in i träet. Sedan in bitar av 3/4-tums träpinne. Se till att både slutet av pluggar och kanterna av brädet noggrant slipas för att avlägsna eventuella vassa kanter. Pluggstyckena måste limmas på plats; sedan ge hela enheten en trevlig lager olja yta eller måla en ljus färg för att kontrastera med väggen eller garderoben.

Olika höjder för olika Folks

Glöm inte de små när du väljer platser för din hemgjorda klädhängare. Du kan bygga en upp höga (ca 5 fot) för vuxna och sätta i en andra rack vid 3-fots nivå för barn. Hyllor kan gå på toppen av varje rack; igen, se till att alla kanter är släta.

Vara kreativ

Det finns alla typer av objekt runt huset som kan göra för en okonventionella men mycket spännande klädhängare. Du kan även skapa en klädhängare av baby doll delar, som en person gjorde (se Resurser). Denna speciella skapelse förhandlar skickligt frågan om skarpa kanter.