Hur mycket Limo Rentals Kostnad?

Hur mycket Limo Rentals Kostnad?


För speciella tillfällen som bröllop eller födelsedag, hyra en limo inte bara ger säker transport men lägger till en touch av glamour till evenemanget. Kostnaden för att hyra en limo varierar beroende på flera faktorer.

Fordonstyp

Termen limo täcker ett brett spektrum av olika typer av fordon. En typisk limo är en utökad version av en gemensam lyxbil och har plats för sex till åtta passagerare. Dessa fordon, i genomsnitt, i slutändan kostar ca £ 13 per person och timme. Andra alternativ, såsom stretch Hummers eller parti bussar, hålla två till tre gånger så många människor och kostnads ​​i genomsnitt £ 6 per person per timme, enligt limos.com.

Antal personer

Många limo företag betalt per timme, snarare än per person, så ju fler personer som du har bidragit till den totala kostnaden, desto lägre blir kostnaden per person. Även större limousiner som Hummers kostar mer per timme, de också hålla fler människor, släppa priset per person.

timmar

Eftersom de flesta limousine företag betalt per timme, antalet timmar som används avgör den slutliga kostnaden för hyra. Enligt Kostnad Helper, många limo företag erbjuder även paket för bröllop, proms och andra evenemang som inkluderar ett visst antal timmar för ett reducerat pris. En fyra till sex timmar limo hyra för en bal eller bröllop går i genomsnitt £ 260 till £ 390.

Dag i veckan

Den veckodag påverkar också kostnaden för att hyra. Mitt i veckan hyror kostar ofta betydligt mindre än helgen hyror på grund av låg efterfrågan Monday, enligt Limousiner of America.

extramaterial

Extrafunktioner som gas avgifter och förar tips ingår inte i tim- eller paketpriser, enligt limos.com. Gas tilläggsavgifter varierar, och standard tips för en förare är mellan 18 och 20 procent av den totala kostnaden. Vissa företag erbjuder även andra verktyg, som drycker, dekorationer och blommor, mot en extra kostnad.