Hur man installerar täckplåten för en fluorescerande ljus

Hur man installerar täckplåten för en fluorescerande ljus


Täckplåten för den genomsnittliga kök eller arbetsrum flourescent armatur hänger helt enkelt på plats tills den tas bort för att ersätta en flourescent glödlampa eller ballast. Även om det är en enkel uppgift att slutföra, kan inga reparationer göras på en fluorescerande armatur tills den tas bort eftersom allt som gör armatur göra sin sak ligger under locket.

Instruktioner

Hur man installerar täckplåten för en Lysrör

1 Placera en trappstege eller avföring under (men inte direkt under) den fluorescerande armatur.

2 Klättra upp för stegen eller på pallen så att du är tillräckligt nära fixturen att hitta täck galgar, som ligger på sidorna av fixturen. Det kan finnas en läpp över hela längden av fixturen för omslaget att sitta i, eller det kan finnas två krokar vid varje ände av fixturen för omslaget att hänga från. Titta på fixturen och hitta locket hängande funktion utformad i armatur.

3 Med ljuskåpan i båda händerna, håll täcka upp till fixturen på en 45-graders vinkel och haka sidan av omslaget längst bort från dig på armatur.

4 Lyft sidan av locket närmast dig upp till galgar på den andra sidan av fixturen (den sida du är på). Medan gripa den övre kanten av ljuskåpan, böja locket försiktigt mot dig och lyft upp ovanför krokarna.

5 Släpp greppet på ljusskyddet så det kommer att hänga fritt bort från fixturen.