Diy: hur man gör eller bygga en plattform säng

Diy: hur man gör eller bygga en plattform säng


En plattform säng är fördelaktig i ett mindre rum, eftersom den tillåter för mer lagringsutrymme under sängen. Oavsett om du konstruera en enkel plattform på grundstöd eller en sluten plattform med potentiella lådor, är densamma resultatet. En enkel plattform sängram är relativt lätt att bygga för gör-det-självare med rätt verktyg och kunskap.

Instruktioner

1 Piece ihop delar av halv-tums spånskiva att motsvara storleken på rutan fjädrar och madrass. För en dubbel storlek madrass, är det möjligt att använda bara en partikel nedskärning till rätt dimensioner. Timmerupplag kommer anpassade skuren spånskivor på din begäran.

2 Montera sockeln ramverk med en-av-12-tums furubräder skär 2 inches mindre än bredden och längden av plattformen. Skruvar och trälim för att fästa bitarna i en rektangulär form.

3 Skruva L-fästen i plattformen och grundstommen för att fästa dem. Använd 1-tums skruvar och placera L-fästen två per hörn på alla hörn sidor av basen.

4 Lägg till en en-av-4-tums trim styrelse längs hela omkretsen av plattformen för att skapa en läpp för att hålla madrassen och resår säker. Borra hål och använda skruvar och trälim för att säkra den till plattformen. Änka skruvhuvuden och fyll med trä kitt.

5 Smooth hela plattformen enheten med 120-grit sandpapper. Färga eller måla enheten som önskat.