Hur man reparerar ett tak som Är svarande

Hur man reparerar ett tak som Är svarande


Ditt hem tak är under ständig angrepp av elementen och så småningom kommer att behöva reparation eller utbyte. Ett tecken på att ditt tak är i behov av reparation är när vatten ponding på den - som sitter på taket i stället för tömning bort. Svarande ofta orsakas av taket buckling eller hängande. Fastställande detta problem innebär att ta bort de gamla bältros, reparera höljet under och om nya bältros.

Instruktioner

1 Placera stege säkert och klättra upp till taket. Bända bort de gamla bältros i det skadade området genom att skjuta en högaffel under dem och lyfta upp. Ta bort bältros från taket.

2 Inspektera plywood hölje för tecken på skador där du tog bort bältros. Rande ofta orsakas av några av dessa ark sagging. Ta bort skadade hölje genom att dra ut spikar med hammare. Ta arken ner från taket.

3 Mät område där du tog bort plywood. Skär ny plywood hölje till denna storlek med en cirkelsåg, om det behövs. Nail någon lös plywood i brädden med en spikpistol. Nail bitar av mantling på plats med spikpistolen.

4 Täck höljet med bitar av 30-pound takpapp. Skär bitar till storlek med en mattkniv. Lägg bitarna av filt platt mot höljet och överlappar deras kanter med ungefär en tum. Fästa filten till mantlingen med en hammare häftapparat, spacing klamrarna var sjätte till åttonde inches.

5 Placera blinkande längs den nedre kanten av taket och runt skorstenen. Skär den storlek med tenn snips. Spika den på plats.

6 Räkna hur många bältros du behöver för den nedre kanten av taket. Skär av flikdelen av bältros.

7 Lägg startraden bältros längs takkanten, se till att de hänger ca 1/4 tum över takkanten. Spika dem på plats med tre spikar - en i mitten och en fyra inches i från varje sida.

8 Placera den första raden av fullständiga bältros i läge över starter rad så att de hänger ca 1/4 tum över takkanten. Kör fyra spikar, jämnt fördelade, i bältros om en tum ovanför flikarna.

9 Starta den andra raden av hela bältros genom att rikta in sina bottenkanter med mitten av bältros i den första raden, där flikarna börjar. Stagger bältros i den andra raden så att deras sömmarna inte radas upp med de i den första raden.

10 Drive två spikar i varje singel, ungefär en tum ovanför flikarna och fyra inches från varje sida. Fortsätta att installera rader av bältros på detta sätt tills du når toppen av taket, eller din reparationsområdet är klar.

11 Montera nockar längs toppen av taket. Skär flikarna bort av bältros, sedan centrera dem över toppen. Köra i en spik i varje sida av toppeffekten.