Hur man bestämmer bredd Birkenstocks

Hur man bestämmer bredd Birkenstocks


Birkenstock skor är utformad för att rymma alla fyra valv i foten, ge stöd och komfort under långa perioder av slitage. På grund av den unika Birkenstock design, bestämma bredden du behöver när man köper ett par är viktigt att säkerställa en korrekt stöd. Till skillnad från andra skor, gör Birkenstocks inte lista sina skor så smal, regelbunden eller bred. De använder en bild av en naken fot för att visa bredden storlek. Att förstå vilka bilden är motsvarande är till bredden är relativt lätt.

Instruktioner

1. Bestäm din vanliga skor bredd. Till skillnad från sko längd, som mäts i inches, är sko bredd betecknas med bokstäverna. Bokstäver AAA, A, B och C anses smal end skor, med AAA är den smalaste. Bokstaven D är den allmänna bredd, som faller under den ordinarie kategorin vid dimensionering. Bokstäver E, EE och EEE är breda bredd skor, med EEE är bredast.

2 Titta boxen när du handlar för Birkenstock sandaler och skor. Det kommer att finnas en bild av en naken fot på lådan. Om bilden är helt fast, faller skon in i den smala kategori. Om foten är öppen, skorna falla i regelbunden och bred bredd kategori.

3 Prova Birkenstocks på innan du köper. SPÄNNA alla spännen och lägga ner foten på trampdynan. Se till att hälen vilar mot baksidan av skon och tårna faller bekvämt i tån bar. Foten ärke bör passa bekvämt mot den naturliga bågen av skon.

4 Buckle skor, se till att de är ordentligt, men inte för hårt. Sättet Birkenstocks passar håller skon tätt mot foten, och kan ta lite tid att vänja sig när hon gick runt.

5 Gå runt i några minuter för att se till att din fot passar bekvämt i skon.