Vad kan vara orsaken min Nissan Maxima sändning att Slip?

Vad kan vara orsaken min Nissan Maxima sändning att Slip?


Om den automatiska växellådan i Nissan Maxima börjar glida växlar, kan du prova några saker att felsöka problemet. Ofta kommer en automatisk växellåda som upplever detta problem måste byggas om eller ersättas med en transmissionsspecialist.

låg Fluid

Kontrollera transmissionsolja på Maxima. Om den är låg, så är det första att fastställa när växlarna glider. Om Maxima läcker transmissionsolja, som är en klarröd färg, bör du ha några automatisk växellåda vätska (ATF) å.

dålig Fluid

Transmissionsolja ska bytas var 30.000 miles. Om vätskan har en mörk svart utseende eller luktar bränd toast, bör ändras. Om vätska har gått dåligt, kan du behöva byta överföringsfiltret samt och rengör magneterna ligger i transmissions tråget.

ihållande problem

På grund av komplexiteten i automatisk växellåda, det finns inte mycket mer gör-det-själv mekaniker kan göra annat än att ändra transmissionsolja och filter. Enligt Haynes Manual för Nissan Maxima, "det finns många troliga orsaker till halka kugghjul och andra överföringsproblem." Om du har ändrat vätskan och filtret men problemet kvarstår, bör du ta bilen till en transmissions butik för att få problemet diagnostiserats.