23: e födelsedag Presenter

23: e födelsedag Presenter


Den svåraste delen av att hitta en födelsedagspresent för någon att hitta något som de vill ha eller behöver och inte redan har. När du handlar för 23-åringar är vanligtvis inte så stora problem. Vare sig de håller på att avsluta college, fortfarande studerar eller arbetar, dessa unga vuxna behöver några grunderna för att få flytta som en framgångsrik vuxen.

Köksutrustning

23: e födelsedag Presenter


De flesta unga vuxna inte har kompletta köks uppsättningar av porslin, glas eller silver. Full uppsättningar för fyra kan hittas för ca £ 13 att starta. En fin uppsättning av specialglas kan vara en stor gåva samt. Oavsett om det är vinglas, ölsteins, snifters eller snapsglas, kommer den riktiga glas lägga mognad och klass samt funktion för någon dryck. En matchande uppsättning bestick kommer att vara bra också.

små hushållsapparater

Små kök eller badrum apparater är prisvärda gåvor som också ger mottagaren möjlighet att göra saker som de inte kunde tidigare. En mixer tillåter blandning av hälsosamma smoothies eller smakrika frysta drycker som margaritas. En kaffebryggare kan spara dem pengar dagligen genom att låta dem göra sitt dagliga kaffe hemma. En elektrisk rakapparat möjliggör experiment med nya utseende och färger på ansiktshår. En elektrisk tandborste kan uppmuntra dem att hålla sina tänder borstade oftare.

Sprit

23: e födelsedag Presenter


En fin flaska sprit kan vara en stor gåva. Något riktigt trevlig och ganska dyra är ett bra val. Det är en bra att ha till hands en fin flaska något speciellt när en värdig händelse uppstår. En gammal flaska vin eller en bra blandning av whisky kan vara bra. Även en sampler pack ovanliga öl kan vidga sina vyer bortom vad de drack på college.

Kolla på

23: e födelsedag Presenter


En stor gåva för en man eller kvinna är en klocka, men gör det speciellt. De flesta människor redan har armbandsur, men du kan få en som har speciella funktioner som en pulsklocka eller en GPS. För en vetenskap eller engineering student, får ett utmärkt tal klocka. Eller så kan du få en terar en seriefigur, såsom en Roadrunner armbandsur. De flesta barn växte upp med klockor vars syfte var att tala om tid samtidigt som hållbara, enkel och lätt utbytbara. Få en 23-årig en klocka som är minnesvärd, speciell och svår att ersätta.