Dukning Spel

Dukning Spel


Dukning spel illustrerar rätt metoder för att fastställa en tabell. Dessa spel kan vara användbart om du undervisar barn hur man ställer ett bord eller om du kör en cateringfirma. Vissa tabell spel kan göras på ett riktigt bord medan andra spelas på nätet.

Följ mig

Använd två tabeller för att spela detta spel. Rada upp alla spelar runt bordet, en till varje inställning. Starta genom att ställa in en plats vid bordet, inklusive plattan, bestick, glas och bindan. Varje gång du placerar ett objekt, den person till vänster platser samma objekt ner. Alla runt borden placera samma objekt tills det kommer tillbaka till dig. Fortsätt spela tills tabellen är helt inställd.

utskrivbara bordstabletter

Design och skriva ut en serie av papper placemats för dina barn. Dessa tabletter bör ha placering konturer för plattan, bestick, cup och servett. Varje barn placerar en av de place ner på sin plats vid bordet. De tar sedan deras inställningsalternativ till bordet och placera dem på bordstablett i rätt ordning. Ge dem små belöningar för noggrannhet, såsom en extra bit av dessert.

Formellt Dukning Online Game

"Formell Table Setting" är ett spel som lär dig egennamn och placering av artiklar på en formell middag. En uppsättning formella servis visas på skärmen i rätt ordning. Klicka på startknappen för att börja och klicka sedan på de små blå prickar bredvid de objekt för att öppna upp en meny. Välj rätt namn för objektet och flytta till nästa. Namnge alla objekt ordentligt så snabbt som möjligt.

Tacksägelse Dukning Online Game

"Thanksgiving Table Setting" är ett spel som låter dig designa din egen dukning. Välj från rummet tapeter, platta form, tallrik färg, bestick, mitt, bord, stolar, servetter och mer. Klicka på menyerna längst ned till höger för att öppna upp en meny för varje alternativ. Välj alternativet för att uppdatera skärmen omedelbart.