Hur man gör en lös tand faller ut utan att dra det

Hur man gör en lös tand faller ut utan att dra det


Skynda ankomsten av tandfen genom att ge en lös tand lite hjälp när det bara inte kommer att falla ut på egen hand. Ett vanligt problem hanteras av många föräldrar, ständigt höra om en dinglande tand. Överlista ditt barn och hjälpa orsaka tanden att falla ut utan att avslöja dina motiv.

Instruktioner

1 Ät äpplen dagligen. Bita i köttet av ett äpple kan verkligen fungerar lösa tänder när de är lösa. Om din tand saknas efter att ha ett äpple, kan det kilas fast i det.

2 Servera majskolvar med åtminstone en måltid en dag för att ge lösa framtänder en bra arbete ut. Ge tanden en bra arbete ut genom ständig tugga, vilket hjälper tanden att falla ut på egen hand.

3 gnaga på något ryckig. Hitta en trevlig tuffa pjäs som kräver mycket nyfikna och drar åt det avsluta.

4 Erbjud ditt barn lite salt vatten för att swish runt munnen. Om tanden är redan mycket lös, kan den falla ut. Spela en omgång swish och spotta med vanligt vatten, flouride munsköljmedel eller saltvatten.

5 Chew vissa taffy. Om du försöker fortfarande att få ditt barns tand att äntligen lossna, ge dem lite godis. Den klibbiga sliskig taffy är säker på att fånga den.