Hur man gör en säkerhets i arbetsmiljö affisch

Hur man gör en säkerhets i arbetsmiljö affisch


Att hålla anställda och gäster i säker arbetsplats är av yttersta vikt att vistas i affärer och skapa en framgångsrik arbetsmiljö. För att stärka organisationens säkerhetsbestämmelser, skapa enkla affischer som fångar personal på uppmärksamhet eftersom de går längs hela sina dagar. Säkerhet i arbetsmiljö affischer behöver inte vara professionellt gjort; göra din egen med ett par klick i en grafik eller desktop publishing program på datorn. Fördela några minuter mot säkerhetsprotokoll för en mycket större avkastning på dina anställdas säkerhet.

Instruktioner

med Paint

1 Öppna Paint, klicka på "Paint" -knappen i det övre vänstra hörnet av skärmen och välj "Egenskaper". Skriv in "Bredd" och "höjd" för affischen, såsom "18" och "24" respektive. Välj knappen "Tum" under "Units". Klicka på "OK" knappen för att öppna affisch arbetsyta.

2 Klicka på en färg i avsnittet "Colors" av bandet / verktygsfältet som rött. Klicka på "A" -ikonen i avsnittet "Verktyg". Klicka på toppen av affischen och välj ett teckensnitt och stor textstorlek. Skriv affischen rubriken, till exempel "skyddsglasögon skall användas vid alla tillfällen."

3 Välj en ny färgad ruta, klicka lägre på affischen och välj en mindre teckenstorlek. Lägga till ytterligare information, till exempel hur man korrekt positionera glasögon, var att få dem i fabriken och vad man ska göra för ögonskador.

4 Klicka på "Paint", välj "Spara som" Skriv ett namn för affischen och spara den till datorn.

med användning av Publisher

1 Öppna Publisher och klicka på knappen "More tom sida storlekar". Klicka på ikonen "affisch" fil mapp och dubbelklicka på en av de tomma affisch alternativ från "Tillgängliga mallar" fönstret, till exempel "24 x 36" Affischen öppnas i Publisher arbetsytan.

2 Klicka på "Infoga" längst upp på skärmen. Välj "Rita textruta." Markören ändras till ett plustecken. Rita en textruta på affischen, tar upp de flesta av affischen rutan. Skriv rubriken för affischen, såsom "Var rapportera kemikaliespill." Ange ytterligare poster information.

3 Markera rubriken på affischen. Klicka på fliken "Hem" längst upp på skärmen. Ändra textens utseende med hjälp av alternativen i avsnittet "Font", till exempel att rubriken större, klarblå och en ny font. Justera resten av texten på affischen som önskat.

4 Klicka på "Infoga" -fliken igen. Välj "Clip Art". Skriv in ett ord eller en fras, till exempel "utropstecken", "dödskalle", "bägare", "eld lågor" eller "fara" i "Sök efter" rutan. Klicka på "Go". Bläddra igenom resultaten och dubbelklicka på en bild för att lägga till affischen. Upprepa för att lägga till fler bilder om så önskas.

5 Klicka på "File" längst upp på skärmen. Välj "Spara som". Ge affischen filen ett namn och spara den till datorn.

Använda Photoshop

1 Öppna Photoshop, klicka på menyn "Arkiv" och välj "Nytt". Skriv "SafetyPoster" i "efternamn". Skriv in affisch dimensioner i "Bredd" och "Höjd" lådor, såsom "24" och "36" respektive. Dra ner dimensionerna rutorna och välj "inches" för varje. Dra ner menyn "Bakgrund Innehåll" och välj "White." Klicka på "OK" -knappen.

2 Klicka på menyn "Arkiv" igen och välj "Öppna". Bläddra till ett digitalt foto som ska användas för affischen och dubbelklicka på den. När bilden öppnas i arbetsytan i Photoshop, tryck och håll ner "Ctrl" och dra och släpp bilden på mitten av affischen.

3 Välj "Typ" verktyg, som ser ut som ett "T" -ikonen på "Verktyg" panel. Välj ett teckensnitt, textfärg och textstorlek i verktygsfältet längst upp på sidan. Klicka på toppen av affischen och skriv rubriken, till exempel "din säkerhet Union Rep är ..."

4 Klicka under fotot, ändra text utseende om så önskas och skriv ytterligare information, såsom hur man rapporterar incidenter eller de bästa protokoll som ska användas för att säkerställa optimal säkerhet.

5 Klicka på menyn "Arkiv", välj "Spara som" och spara affischen till datorn.