Hur man utför en BLYVITT Wood fullföljande

Hur man utför en BLYVITT Wood fullföljande


BLYVITT avses ursprungligen ingrediensen också känd som blyvitt. Blandat med vinäger, bildade det en populär make-up som används under 1500-talet. Används också i blyfärg har BLYVITT kommit att betyda en finish för trä där en överlagring av vita fyllningar och avslöjar spannmåls linjer men hade liten effekt på den totala färgen på trä bas färg finish. Betning är en annan term för processen för att skapa utseendet på åldern trä som har förlorat sin ursprungliga vapen vit färg över tiden eller ge en mjuk, frostig patina rå eller färgade trä.

Instruktioner

1 Rengör främmande material från ytan av trä. Använd stålborste, strök med korn av trä för att öppna trä porer och höja spannmål. Använd fint sandpapper för att jämna upphöjda spannmål. Ta bort alla sågspån och skräp från trä med putstrasa. Förbered din valda cerusing material i blandningsbehållaren enligt produkt riktningar, gallring färg, om den används, med lämplig späd material.

2 Applicera filler, vax, färg, tunnas måla eller glasyr i en jämn, jämnt lager med applikator såsom pensel eller ren luddfri trasa. Arbeta en sektion i taget, ludd kanter och tillämpa i riktning mot träfibrerna. Tid BLYVITT absorption försiktigt så att endast de mest öppna grainlines absorberar färg. Torka jämnt med säden, med hjälp av rena, luddfria dukar.

3 Låt BLYVITT yta torka helt. Pensla på ett täckskikt av polyuretan, lack, shellack eller sealer och låt den torka. Applicera ett andra skikt av din valda sealer och låt den torka. Sand lätt. Fortsätt tills du har uppnått det önskade skyddet för din BLYVITT färdiga trä.