Hur man kan övervaka cellulära telefonsamtal

Hur man kan övervaka cellulära telefonsamtal


Att kunna övervaka mobiltelefonsamtal kan hjälpa dig att ta reda på om din make eller partner är otrogen. Det är också ett bra sätt att hålla koll på dina barn. Du kan göra detta genom att installera enkel att använda programvara på mobilen som du vill övervaka. Men ha i åtanke att även om det kan vara OK för dig att övervaka telefoner som du äger eller personer som du ansvarar för, till exempel barn, är det oftast olagligt att använda dessa program för att lyssna på människor som är omedvetna om att de är som övervakas. (Anlita en advokat för att vara säker.)

Instruktioner

1 Välj en mobiltelefon spion program. Några som du kan välja mellan inkluderar SpyBubble, FlexiSpy och MobileSpy. (Se Resurser.)

2 Ladda ner och installera SpyBubble. Denna applikation låter dig lyssna på aktiva samtal, samt att se samtalshistoriken på telefonen. Du kan även spåra SMS och GPS-position. Från och med 2011, dessa program varierar i pris från gratis till £ 162. Detta program fungerar med iPhone, björnbär, Symbian-telefoner och Android-telefoner. Från och med januari 2011 kostar en enanvändarlicens £ 45,40.

3 Spårsamtalsloggar och SMS-meddelanden i ditt mål telefonen med Flexispy. Detta program ger dig möjlighet att lyssna på levande telefonsamtal, samt tjuvlyssna på samtal pågår nära telefonen. Du kan även spåra e-post och textmeddelanden och ladda ner filmer och foton från telefonen. Du kan ställa in det så all aktivitet på telefonen automatiskt upp till en fjärrserver, som du kan komma åt via en lösenordsskyddad webbplats. För programmet för att köra effektivt, krävs en installation av minst en timme för rätt konfiguration. Från och med januari 2011 kostar det här programmet mellan 48 £ till £ 162, beroende på vilken version du får.

4 Köp en Mobile Spy konto. Detta kostar £ 32,40 per kvartal från och med 2011. När programmet är installerat, kan du utföra GPS-spårning, ring övervakning, SMS övervakning och kontroll av filmer och bilder tagna med telefonen. Liksom Flexispy, kommer detta program ladda upp information från telefonen till en lösenordsskyddad webbplats för dig att granska på din fritid.