Hur man ansöker ögonskugga för Hazel Eyes

Hur man ansöker ögonskugga för Hazel Eyes

Hur man ansöker ögonskugga för Hazel Eyes

Hazel och gröna ögon fungerar särskilt bra med accentfärger i ögonskugga, såsom mjuk mossa, skogsgrönt, salvia, grönaktig turkos, sandig brunt och guld. De med bruna ögon har tur, fast, med sina fläckiga, multi-tonade irisar de kan bära ett brett spektrum av neutrala ögonskugga färger.

Tvätta ansiktet och återfuktar, sedan, med hjälp av din gröna eyeliner penna noggrant linje botten locket. Fodret bör vara tyngsta vid den yttre ögonvrån och tona innan det inre ögat.

Linje övre locket längs fransraden; fodret bör vara tyngsta vid den yttre ögonvrån och tona halvvägs över locket.

Curl ögonfransar med ögonfransböjaren. Detta görs nu så att det inte röra upp ögonskugga senare.

Applicera den mörkaste grön skugga på den yttre hörnet av ögonlocket. Använd en liten ögonskugga pad pensel eller fingret och blanda mediet färg på mitten av locket.

Använd den lättaste gröna ögonskugga och blanda från mitten nyans över till inre ögonvrån och lätt borsta på den högre delen av locket upp under brynbenet.

Applicera mascara på de övre och nedre fransarna. Använd ett ögonbryn borste för att separera fransarna ännu mer och borsta ut eventuella klumpar.

Nyanser av skuggor som används i detta exempel var sunbaked mossa, sensuell salvia och gyllene mynta. Eyeliner var frestande blågrön.

Saker du behöver

Mörka, medellång och ljusgröna ögonskuggor Mörkt till medel grön eyeliner penna Ögonfransböjare svart mascara