Hur Lay trummor på en dator med hjälp av en joystick

Hur Lay trummor på en dator med hjälp av en joystick


Med det stora utbudet av plug-and-play alternativ som finns idag, bör det inte komma som någon överraskning att med hjälp av en joystick för att skära en trumma spår i ditt hem inspelning eller talsyntes program är inte alltför svårt en task.Though alternativet är inte omedelbart tillgängliga och din joystick eller game pad kan inte vara direkt kompatibel med musikprogram, kommer serie kedja några bitar av programvara och med hjälp av en enkel drivrutin har du tjat -eller knapp mashing- bort på din virtuella trumset på några minuter.

Instruktioner

1 Anslut din joystick eller spelkonsol till en av datorns USB-ingångar. Moderna styrspakar är vanligtvis USB-kompatibel, men du kan ha en favorit controller från en viss spelkonsol du vill använda i stället. Adapter för många icke-USB-styrenheter kan köpas på www.retrousb.com och www.etsy.com.

2 Installera tangentbordet till joystick kartprogram. Detta är ett program som gör att du kan tilldela tangenterna på tangentbordet för att både joystick eller styrplattan och knappar på handkontrollen. Joy-to-Key och XRC karta är båda populära freeware tangentbord kartläggning program som kan åstadkomma detta, och kommer att förbli aktiv så länge de håller öppet.

3 Ladda ner och installera en virtuell MIDI-kabel, en bit av drivrutin som ansluter virtuella MIDI (musical instrument digital interface) instrument för att synt program. Du behöver detta för att slutföra kedjan från joysticken till trummaskin. Sony Creative Software, lönn och LoopBE tillhandahålla gratis virtuella MIDI-kablar. Maple är självinstallerande medan Sonys och LoopBE kräver att du gå in guiden datorns hårdvara, välj den från en lista över enheter och starta om datorn för att installera. När du väljer en förare kontrollera webbplatsen lista kompatibilitet för att kontrollera att föraren arbetar med din version av Windows.

4 Välj ett virtuellt tangentbord. Virtuella tangentbord är program som gör att du kan spela noter på ett piano på skärmen med musen eller genom att trycka på tangenterna på datorns tangentbord (de är också de program som kräver den virtuella MIDI-kabel). Med tangentbordet till joystick kartläggning programvara med öppen under användning gör att du kan utlösa noterar med joystick och knappar på spelenheten. Bome mus tangentbord, RemPro Live MIDI Keyboard och Virtual MIDI Piano Keyboard är alla tillgängliga som freeware eller testversioner.

5 Välj din virtuella MIDI-kabel som utdataenheten på virtuella tangentbordet. Alla MIDI baserade virtuella tangentbord har denna möjlighet, och bör vara tillgänglig i menyraden högst upp på huvudskärmen. Detta gör det möjligt för programmet att prata med andra program med MIDI så det kan styra enheter inom dem.

6 Öppna inspelningsprogrammet, lämnar det virtuella tangentbordet och tangentbord till joystick kartläggning programvara med öppen. Pro-Tools, Reason och FL Studio är alla program som kan använda externa MIDI-enheter och innehåller trummaskiner att styras av dem. Välj den virtuella MIDI-kabel som inmatningsenhet i MIDI-enhet meny dina program s, och din joystick bör nu vara ansvarig för alla MIDI-läsning enhet inom programmet, inklusive trummaskiner och samplers.