Hur skärpa en lös resår Strap

Hur skärpa en lös resår Strap


Elastiska sträckor med användning och ålder. Med tiden en rem kommer att sträcka så att, istället för att hålla plagget på plats, dinglar det ingen nytta. Du kan dra ett elastiskt band utan att ersätta det. Skärpning ett elastiskt band kan också göra ett plagg passa en mindre person. Innan du drar åt en rem vara säker på att det är fortfarande lite stretch kvar i den elastiska. Elastisk att inga längre sträckor kommer att behöva ersättas.

Instruktioner

1 nypa överskott elastisk ihop och fästa den på plats. Gör slingan av överskott resår på minst synliga änden av bandet. Till exempel genom att placera öglan på den bakre änden av en axelrem.

2 Försök på plagget för att se om det elastiska är tillräckligt stram. Se till att plagget kommer fortfarande glida på och av lätt. Justera storleken på slingan av elastiska om så erfordras.

3 Mät längden på den vikta slingan. Om det är mer än 1/2 tum lång; skär bort överbliven elastisk, överlappar ändarna 1 tum och nåla dem på plats.

4 Ta bort sprinten och maskinen syr bandet tillsammans. Om du har klippt slingan, maskinen sy båda ändarna av elastiska ner med en sicksack stitch.If finns en slinga, använder en raksöm för att hålla slingan tillsammans. Klipp inte slingan; det kommer att vara jämnare, om den inte är skuren. symaskin är stark nog att stå emot de påfrestningar som släpps ut på bandet när plagget bärs.