Utomhusbelysning idéer med fiberoptik

Utomhusbelysning idéer med fiberoptik


Fiberoptik är lampor som arbetar på en belysnings. Belysnings sitter på en ände av en kabel och förflyttar ljuset längs kabeln. Hela kabeln eller kabelspetsen lyser som ljuset rör sig. Dessa lampor fungerar bra i trädgårdar och kring hem eftersom de är mångsidiga och vattentäta. De bär inte elektricitet genom sina ledningar. Det finns ett antal sätt att använda fiberoptik utanför ett hem.

vatten Belysning

Använd fiberoptik i eller i närheten av vatten. Pooler och fontäner få färg och karaktär med hjälp av fiberoptik. Kant en pool eller fontän med fiberoptik och vattnet kommer naturligtvis att fånga och återspegla de färger. Placera fiberoptik inom andra områden för säkerhet samt, såsom i stegen av poolen, runt en pool staket eller nära ingången till en vatten trädgård. Denna typ av belysning kommer att varna andra att de får nära vattnet.

uplighting

Uplighting är en metod för belysning som lägger mjuka glöder på träd, stolpar eller andra föremål som sitter högre än den genomsnittliga människan. Tråd fiberoptik genom ett träd, eller binda dem till ett inlägg. Ljuset kommer att sprida sig från spetsen till slutet av tråd, belyser det valda objektet uppåt. En trädgård vattenfall kan också uplighted genom kant fiberoptik upp stenar på båda sidor.

Path Belysning

Använd fiberoptik i kant en stig eller skapa ett informations väg. Ett informationsvägen omfattar fiberoptiska stenar eller dekorationer som lyser upp, hjälper besökarna att hitta vägen i mörkret. Kantning en bana är användbar för trädgårdsmästare eller landscaper som önskar hålla natt besökare av blomrabatter eller andra landskaps kantar banan. Fiberoptiken ger också den väg en färgstark, varm glöd och belysa det omgivande landskapet.

dekorativ konst

Fiberoptik används som konsthantverk i trädgårdar och kring hem eftersom trådarna är så mångsidiga. Botten-till-spets som sträcker sig ljus gör en perfekt dekorativt pjäs. Topiaries är uppträdda med fiberoptik, som är trådramar specifikt utformad för fiberoptisk teknik. Vissa artister specialiserade på fiberoptik, väljer denna kreativa utlopp eftersom det är så lätt att manipulera. Kreativitet är nyckeln i att dekorera en gård med fiberoptik.