Idéer för hängande rena gardiner

Idéer för hängande rena gardiner


Blotta gardin kan vara skiktad med en annan ren, används under en annan fasad eller används helt ensam. För de tillämpningar när det stora panelen hängs under en annan fasad hårdvara som kan användas är ganska begränsad. Undvika slöseri med värdefulla budget dollar. Använd aldrig genomarbetade eller specialeffekter stavar under en över drapera. Men för en över ren eller en ren monteras ensam, är den specialeffekt hårdvara mycket i ordning. Ofta valet av hårdvara i kombination med lämplig utformning för skira tyget kommer att maximera den visuella effekten av inte bara fönstret, men en hel vägg.

Flat Four-tums Rod

Den platta fyra tum draperi stång infördes på skyltfönster scenen i början av 1990-talet och är fortfarande i bruk nu. Det infördes först som en mångsidig stång som tillåter en ganska se över toppen av en fasad utan att spendera enorma summor pengar för dyra ytskikt såsom en taklist styrelse eller lambrequin. Stången blev en omedelbar succé. Användning av denna stav går hand i hand med en trippel fullhet ren panel. Plan Floor längd sheers för användning med denna stav för att undvika ineffektiv fördelning av den visuella balansen stången ger naturligt.

Flat tvåtums Rod

Den platta två-tums stav används bäst ensam med sheers som stannar vid fönsterbrädan. Triple fullhet i färdiga bredd är regeln för aktre språnget monterade på denna stav. På fönster mindre än 48 inches i bredd staven kan staplas i dubbla eller tredubbla sätt. Den staplade installation ger ett unikt utseende av vackra rynkor som endast kommer att uppnås med denna stav. Stången är också erbjuds i en fjäderspänning arrangemang för montering sheers inuti fönstrets ram. Använd den här typen av installation med två-tums stav där minimalism behövs vid fönstret.

Den dekorativ Brass Rod

Det finns fönster som kräver väldigt lite dressing på grund av de arkitektoniska utstyrsel som omger eller delar väggyta med fönstret. I dessa situationer ett antal dekorativa stavar med en dold traversmekanism är det mest logiska valet. Bibehålla den färdiga trippel full standard för sheers med dekorativa mässingsstång. Mindre fyllighet ser olämpligt med en sådan elegant stav.

Den dekorativ Knopp

Väggmonterad dekorativa vred används med ren paneler av fritt formulerad konstruktion. Denna typ av hårdvara används på fönster som inte kräver en övergripande dressing. Således konstruktion av panelen är enkel och kräver inget annat än stora mängder tyg i en enda längd. Montera dessa dekorativa knoppar direkt i väggen utan en stav. Installera knoppar på lika avstånd från en annan något ovanför toppen av fönsterramen och bara förbi varje hörn. Lägga ren med full längd över vreden. Wrap och binda ren varje vred arbetar från mitten knopp i vardera riktningen. Uppnå bästa utseende genom att låta tyget naturligt falla i mjuka sveper mellan varje vred.