Hur man gör en Corsage Från kökshanddukar

Hur man gör en Corsage Från kökshanddukar


Kökshanddukar är vanliga hushållsartiklar vanligtvis inte betraktas som bärbar. De finns i en mängd olika färger och mönster, och de kan göras av tjock bomull eller frotté. Dessa enkla föremål kan lätt omvandlas till vackra corsages som kan ges som gåvor, eller används för att pryda varje outfit. De corsages kan förskönas och dekorerade med någon smak eller stil. Kökshanddukar är också billigt och allmänt tillgängliga. Din dishrag Corsage skapande kommer att bli en av ett slag med någon typ av information som du väljer att lägga till.

Instruktioner

1 Placera dishrag ut platt på en fast yta med den längsta sidan om horisontell. Vik det en gång i halv längs horisontalplanet. Sedan viker åter igen längs den horisontella kanten.

2 Rulla dishrag på en liten vinkel för att uppnå utseendet av rosenblad. När väl dishrag rullas hela vägen upp, placera den raka stiftet i mitten av duken. Detta är att hålla ihop när du viker kronblad ned till blomman.

3 Håll dishrag noggrant och vik nederkanten uppåt. Dessa kommer att komma upp runt hårt rullade spiralen på toppen. Den totala effekten blir en ros med en stram knopp i mitten omgiven av mer öppna kronblad.

4 Trä nålen med valfri färg. Använd utsmyckningar att dekorera rosen. Du kan sy paljetter i och runt rosen knopp att ge corsage lite extra gnistan. Du kan också sy vissa grönska till botten av rosen så att det ser fylligare och mer verklighetstrogna.

5 Skjut rosen på stammen av en konstgjord blomma när blomningen har tagits bort och gäng pärlor i olika färger på spetsen. Blomman förblir valsade och denna extra dekoration kommer att lägga lite mer visuellt intresse och individualitet till din skapelse.

6 Fäst en platt-back stift på baksidan av blommor dishrag skapande och din corsage är redo att bära.