Hur man installerar frigolit och stuckatur

Hur man installerar frigolit och stuckatur


Stuck är en yttre hus beläggning som ger överlägsen isolering samtidigt som ditt hem ett nytt utseende. Den tidigaste stuckatur var helt enkelt lera spridda över en ram av kvistar och grenar. Idag är många val av vetenskapligt framtagen plåster används i denna process. Speciella styrofoam paneler texture med lätta mesh används som ett extra lager av skydd och som en duk där du kan sprida ditt val av stuckatur gips. Flera lager av gips, kommer lite texturering och korrekt tätningsmedel ge dig det utseende du vill.

Instruktioner

1 Spraya ytterväggar med munstycket på vattenslang för att rengöra bort all smuts eller skräp. Använd en stålborste och en hink med såpvatten för att rengöra bort några envisa föroreningar. Låt väggarna torka ordentligt.

2 Applicera pärlor av konstruktionslim på baksidan av varje styrofoam panel, med användning av en caulk gun. Lägga pärlorna i en 1-för-en-tums rutmönster.

3 Håll varje panel mot väggen. Kör murverk naglar genom frigolit och in i väggen med din hammare. Använd tre rader med tre spikar för varje panel. Skjut en knapp locket på skaft varje spik innan du kör den. Skär panelerna med rakhyveln kniv vid behov så att de tätt täcker varje vägg där stuckatur kommer att tillämpas.

4 Blanda stuckatur med vatten i hink enligt anvisningar från tillverkaren. Använd din flyta att tillämpa gips över frigolit klädda väggar. Låt stuck torka helt. Applicera ett andra skikt över den första och låt den torka helt.

5 Applicera ett tjockt lager av stuck över den torkade, andra päls. Vänta 15 minuter och badda gips med en fuktig svamp för att textur ytan. Låt 24 timmar för puts att torka.

6 Sänk intaget stam på undersidan av sprutrigg i en hink med stuckatur sealer. Håll munstycket på sprutan 12 inches bort från ytan av den texturerade gips. Applicera tre skikt och låt var och en torka helt. Låt 48 timmar efter den slutliga ansökan innan du låter väggen bli blöt.