Hur man gör fars dag kort till Print

Hur man gör fars dag kort till Print


Fars dag, som firas i juni, är ett tillfälle att uttrycka känslan av kärlek och tacksamhet mot pappor. Många olika gåvor och kort kan köpas på lokala butiker för detta firande. Däremot kan du göra din egen kortet hemma genom att ta hjälp av webbplatser med en mängd olika utskrivbara kort tillgängliga. Detta gör att du kan anpassa dina tankar till din far och samtidigt spara pengar genom att inte köpa korten i en butik.

Instruktioner

1 Forskning olika online webbplatser som erbjuder utskrivbara kort. Skriv in en sökning i "utskrivbara fars dag kort" för att få upp en lista över de olika webbplatser. Det finns många olika platser för denna aktivitet som är tillgängliga. Titta igenom de webbplatser som visas tills du hittar en som erbjuder vad du letar efter. Skriv önskad kortet i ditt val och lägga till några personliga anteckningar som du önskar. De platser som finns erbjuda både färgade och svartvita versioner av sina kort. Svart-vitt är ett bra alternativ om du har barn som vill färga i kortet.

2 Titta på de olika platserna för ord eller dikter att använda i ett handgjort kort. Du kan göra basen av kortet med poster såsom konstruktionspapper, doilies, pärlor och juvel dekorationer och lägga till de personliga dikter till insidan av kortet för att ge en professionell touch.

3 Använd datorns Paint program för att skapa en helt original kort. Dekorera kortet med olika färg program som är tillgängliga och tillfoga text till kort för att personifiera den. Skriva ut design ut och vik den i form av ett kort. Om du delar kortet i två halvor samtidigt skapa det, kommer detta att du kan vika det två gånger och skapa en inuti och utanför ditt kort.