Hur man rengör och restaurera ett gammalt Rustik trälåda

Hur man rengör och restaurera ett gammalt Rustik trälåda


Rustika trämöbler är grov utseende, fortfarande besitter den naturliga obearbetade look. Denna typ av möbler är populär bland husägare som njuter av en traditionell hem design som införlivandet av timmerstuga stil. Typiskt rustika trämöbler som inte behandlats med konserveringsmedel kemikalier, vilket gör underhåll och skötsel av möblerna avgörande för att det ska hålla. Några tumregler bör följas vid rengöring och åter rustika trä bitar.

Instruktioner

1 Torka rutan omedelbart för att undvika vattenskador. blot försiktigt upp vattnet med en absorberande handduk och placera lådan i en varm, torr plats med tillräcklig luftcirkulation tills eventuella vattenfläckar är inte längre syns. En god lufttemperatur för området är cirka 23,9 grader C.

2 Ta bort eventuella vita fläckar som kan ha utvecklats från överdriven värme. Blanda lika mängder tandkräm och bakpulver tillsammans och placera en tesked av lösningen på en fuktig polering trasa, sedan gnugga den på det drabbade området noggrant. Använd en annan fuktig trasa för att polera området tills lösningen resten är inte längre syns.

3 Applicera en trä lackeraren till några brända eller svedda områden för att reparera dem. Skrapa bränt trä med en liten rakblad eller en smal mattkniv, sedan tillämpa en tydlig avslutning på virket innan det drabbade området matchar resten av lådan.

4 Spray möbelpolish på en trasa, torka sedan hela träytan lådan försiktigt. Se till att allt damm tas bort. Upprepa denna process varje vecka, som täcker varje kvadrattum av lådan för bästa resultat.