Hur Seal Henna med Spray Gel

Hur Seal Henna med Spray Gel


Henna är en naturlig växtbaserad färg som har använts i århundraden för att färga eller tillfälligt tatuering hud. Du lämnar henna klistra på huden i flera timmar och när du tar bort den, förblir fläck på huden, innan den gradvis bleknar bort. Tätning av henna pasta medan det fortfarande är på huden hjälper den att stanna på huden längre utan fjällning, vilket i sin tur förbättrar djupet och livslängd av fläcken. Även om du kan köpa henna tätningsmedel från specialbutiker, kommer hårgelé sprej fungerar lika bra.

Instruktioner

1 Inköp hårgelé i en pumpspray. Leta efter produkter som lovar "extra-hold" eller "starkt grepp" eftersom dessa kommer att ge en stel, vattentät beläggning för henna.

2 Vänta tills henna att vara helt torr på huden. Torra henna ser matt och känns torr vid beröring.

3 Spraya hårgelé lätt över hela kroppen område som omfattas av henna. Undvik att spraya för mycket gel som kan tränga in i henna. Om du tycker att gelén inte torkar snabbt eftersom du har sprutas på mer än du borde ha, kan du torka den med hårtork inställd på en låg utomhusmiljö.

4 Spraya ett andra skikt av gel när det första skiktet är helt torr. Vänta här pälsen vara helt torr.

5 Låt den förseglade pastan att stanna på din hud ostört i minst åtta timmar eller över natten. Pastan kommer att spricka och falla av på egen hand.